Передплата 2024 «Добра кухня»

Слава Українській Армії!

Своє професійне свято, День Збройних сил України (6 грудня), наші військові зустрічають із високо піднятою головою. Українській армії справді є чим пишатися.

Згадайте, якою немічною вона була ще навесні. Після десятиліть суцільного розвалу й безперервного розкрадання Збройних сил їх у нас практично не залишилося... Але, пройшовши крізь великі випробування, зазнавши великих втрат, українська армія, як той птах Фенікс, відродилася! Якраз напередодні свята, кілька днів тому, славні українські “кіборги” розгромили в Донецькому аеропорту розпіарений російський спецназ.

“Перемир’я в Донецькому аеропорту спричинено тим, що наші хлопці провели надзвичайно грамотну, відмінно сплановану і добре здійснену операцію, заманивши атакуючих у пастку, — написав військовий експерт Олексій Арестович. — Як наслідок, загинули щонайменше сто військовослужбовців ЗС РФ, частина з яких належить до розвідувальних частин і підрозділів спеціального призначення, а частина — до північнокавказьких бойовиків із Осетії і Дагестану... Усі трупи непрошених гостей опинилися в зоні, контрольованій «кіборгами». Тому, як їм не було це важко, російські генерали прожували соплі й попросили українське командування про перемир’я”.

“Цікаво, — веде далі Арестович, — як росіянські полководці будуть виправдовуватися за найбільший провал спецназу за всю історію його існування, з 1950 року?.. Три місяці ці клоуни не можуть взяти аеропорт, роблячи по кілька штурмів на добу і маючи в своєму розпорядженні всі засоби збройної боротьби. Не допомагає ні використання «елітних підрозділів», ні заїжджі гастролери зі святая святих: окремих курсів удосконалення ГРУ ГШ, снайперських груп «Вимпелу», спецназу ВВ... Усіх цих орлів раз за разом акуратно збирають по шматочках, пакують і відправляють під улюблені берізки... Особливо не щастить російському спецназу. Втрати його колосальні і безпрецедентні в історії цього роду військ. Тільки в 24-й окремій бригаді спецназу (Новосибірськ) втрати понад 500 осіб, бригада фактично припинила існування... Один з найбільших провалів у новій російській військовій історії... став результатом видатної майстерності українських військових”.

Дані про величезні втрати російських загарбників у Донецькому аеропорту підтвердив генерал-майор Олександр Розмазнін із нашого Генштабу. Він зацитував перехоплені зведення росіян за 2 грудня: “Район Донецкого аэропорта... Общие потери состоянием на 6:00 мск частей, задействованных в боестолкновениях: двухсотых — 299, трехсотых — 190 (из них 96 — тяжело)”. Це, відповідно, вбиті та поранені. А “части” — це, зокрема, спецназ ГРУ Генштабу РФ, підрозділи Кантемирівської танкової бригади, штурмова рота дивізії ВДВ... Отже, так звана еліта російської армії нашим героїчним хлопцям — не рівня!

За кілька останніх місяців українські солдати і офіцери переконливо довели, що вони — найкращі Воїни у світі. Вони обов’язково захистять Україну і виженуть ворога з нашої землі, — якщо ми й надалі будемо їм допомагати. Побачите в супермаркеті волонтерів, які збирають гроші та продукти “на армію”, — не минайте. Кількадесят гривень вас не врятують, а для хлопців там, на сході, та банка тушонки зайвою не буде...

Слава Українській Армії! Зі святом!