Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Канібал" знову кусається...

“Скуадра адзурра” була не гіршою від Уругваю. Грамотно “сушила” гру, ведучи її до рятівної для себе нічиєї. Але італійські плани зруйнував мексиканський арбітр Марко Родригес. Він невідомо за що вилучив із поля ключового футболіста Італії Маркізіо. А потім не помітив, як у штрафному італійців нападник Уругваю Суарес... укусив К'єліні.
За рівної гри відсутність у складі Італії одного гравця стала вирішальною. Уругвай забив і пройшов далі... “Це просто ганьба, — обурюється Джорджіо К'єліні. — У плей-оф мала вийти Італія. Вилучення Маркізіо й відсутність санкцій щодо Суареса зумовили підсумок матчу. Суарес покидьок, він уникнув покарання... Суддя бачив слід від укусу, але нічого не зробив”.
Схоже, суперфорвард Уругваю, який на Мундіалі самотужки “поховав” Англію, — психопат, який не здатний себе контролювати. Луїс Суарес кусається на футбольному полі не вперше. Коли він грав за голландський “Аякс”, то навіть одержав прізвисько “Канібал” — після того, як укусив у плече гравця “Ейндховена” Баллала... Тоді Суареса дискваліфікували на сім матчів. Згодом, уже виступаючи за англійський “Ліверпуль”, Суарес покусав руку Івановича з “Челсі”. Дискваліфікували на десять матчів... Як буде зараз? Представники ФІФА вже розглядають цей інцидент. Кажуть, покарання може бути серйозним — аж до дворічної дискваліфікації Суареса... Італію, щоправда, покаранням "Канібала" на Мундіаль не повернеш. Утім, “скуадра адзурра” втратила свій шанс усе-таки раніше. Балотеллі у матчі з Коста-Рикою мав два гольових моменти. Змарнував обидва... На Мундіалі це неприпустима розкіш.
В 1/8 фіналу маємо південноамериканське дербі Колумбія — Уругвай. А також абсолютно несподіваний поєдинок Греція — Коста-Рика. Греки у групі знову мучилися, а не грали. Але все ж замучили Дрогба і компанію... Деякі експерти вже назвали те, що демонструє на Мундіалі Греція, “антифутболом”. Так, ті ж хорвати грають веселіше, та й італійці з англійцями незле ворушилися... І де вони? Їдуть додому. З таким самим “антифутболом” греки стали десять років тому чемпіонами Європи. Грецький футбольний “секонд хенд” досі непогано “носиться”...

Схожі новини