Передплата 2024 ВЗ

Янукович дав зрозуміти, що має десь свій народ

У народі кажуть, горбатого могила виправить...

Нинішню українську владу, схоже, вже нічого не виправить. Віктор Янукович вкотре не почув свій народ. Дивовижна глухота... Інтерв’ю, яке він дав після багатотисячних протестів українців, які, до речі, не збираються згортатися, свідчить, що плювати хотів на тих, хто вийшов на майдани. Тобто, мав десь він свій народ.

На жаль, бачимо з боку глави держави глуху стіну. Говорив з журналістами так, ніби нічого надзвичайного в країні не відбувається. Так, ніби це інтерв’ю дає не в умовах, коли країну лихоманить від народного гніву, а в звичному робочому порядку. Чи вдає, що справді не бачить в країні жодних проблем? Чи хоче в такий спосіб продемонструвати, що, мовляв, нікого і нічого не боїться? Така собі демонстрація самовладання та самовпевненість. А відтак намагання вселити впевненість у свою команду, яка почала потрохи сипатися?

Висновок з цього інтерв’ю можна зробити один: опозиції та людям, що вишли на протести, сподіватися на мирне, компромісне розв’язання політичної кризи не варто. Віктор Янукович морально не готовий сідати за стіл переговорів. Він не здатний добровільно позбутися усього, що, зокрема, за останні три роки нажив “непосильною працею”. Маю на увазі не лише Межигір’я та бізнеси родини, а насамперед необмежену владу, якою щодня упивається і ніяк не може нею насититися...

Схожі новини