Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Попри «кінець світу», кожен передплатник отримає «Високий Замок»

Передплатна кампанія на газети і журнали на 2013 рік вийшла на фінішну пряму. Думаю, більшість прихильників “Високого Замку”, відданих газеті вже не перший рік, не відкладають оформлення передплати на останній день, а вже побували на пошті. Але якщо ви закрутилися і досі не передплатили газету, то хочу нагадати, що часу залишилося обмаль!

Останній день передплати — 27 грудня! Але не варто відкладати таку важливу справу на останній день! Раджу вже сьогодні передплатити улюблене видання!

Чому завжди і так завзято агітую за передплату? Один мій знайомий вже п’ятнадцять років читає “Високий Замок”, але кожен номер купує. Каже, для нього піти перед роботою в кіоск і купити свіжий “Високий Замок” — це своєрідний ритуал. Вже на роботі, під вранішню каву, читає газету від першої до останньої сторінки. А ввечері, коли приносить газету додому, її вже читають батьки та дружина. Кажу йому: “Чому не передплатиш, це ж вигідно, скільки б грошей за 15 років зекономив?”. Відповідає жартома: “Тоді газету першими б читали мої домашні...”. А нещодавно мені зателефонував і “прозвітував”: “Я передплатив “Високий Замок”! Кажу йому: “Ти, мабуть, передплатну квитанцію на наш конкурс “Різдвяні подарунки” хочеш надіслати? Про халявний холодильник мрієш?”. “Та ні, — каже, — вирішив, нехай батьки першими газету читають”. Ось такий благородний і турботливий син!

Насправді передплата — це дуже зручно і вигідно. Якщо ви постійний читач газети, то, по-перше, економите гроші. Передплатна ціна суттєво нижча від роздрібної. Більше того, передплатник застрахований від підняття роздрібної ціни на газету, адже протягом року газети часто змушені піднімати ціну, бо залежні від вартості паперу, поліграфічних послуг, енергоносіїв. По-друге, передплативши газету, ви зможете її читати незалежно від погоди чи стану вашого здоров’я. Припустимо (не дай Боже, звичайно), ви захворіли чи на вулиці — собачий холод, і вам не хочеться виходити з хати до кіоску, щоб купити свіжу газетку. А листоноша вам принесе передплачене видання за будь-якої погоди! Дуже комфортно!

Для нас, газетярів, кожен передплатник — це як близький і відданий друг. Передплативши видання на рік чи на півроку вперед, він дає зрозуміти, що нам вірить і довіряє. Для нас це своєрідний комплімент, оцінка нашої роботи. А також додаткове натхнення працювати ще краще, ще якісніше. В сучасних умовах, коли стрімко набирає популярності Інтернет, а в телевізорі — безліч каналів, паперові видання мусять витримати жорстку конкуренцію. Для цього повинні високо тримати планку, дивитись, образно кажучи, за горизонти і, головне, — цінувати і поважати свого читача! А передплата — це гарантія нашого завтра. Отже, вірю, що і завтра, і післязавтра, і багато-багато років ми гарантовано будемо разом!

P. S. Якщо ви передплатили “Високий Замок” на 2013 рік, будьте певні, вам “кінець світу” не загрожує!

Схожі новини