Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Львівські трамваї змінюють свої маршрути

  • 10.08.2016, 12:12
  • 2 867

Відсьогодні, 10 серпня, у Львові тимчасово припиняє курсувати трамвай № 3 «площа Соборна – Аквапарк».

Натомість «Львівелектротранс» збільшує кількість трамвайних вагонів на маршруті №1, який зараз їздить за маршрутом «Залізничний вокзал — центр — вул. Вітовського — вул. Сахарова — вул. Княгині Ольги».

Розворотне кільце на площі Соборній у маршрутному русі трамваїв використовуватися не буде, тому ЛКП «Львівелектротранс» просить пасажирів очікувати на трамвай на зупинці «вул. Шухевича». Про зміни пасажирів попередили також на кінцевій зупинці трамвайного маршруту №3 ― там розмістили інформаційне оголошення, інформує прес-служба «Львівелектротрансу».

Окрім цього, після закриття на реконструкцію перехрестя вулиць Личаківської та Мечнікова заплановано такі зміни трамвайних маршрутів:

трамвай № 2 прямуватиме від кінцевої «вулиця Коновальця» вулицями Мельника, Генерала Чупринки, Коперника, Дорошенка, пл. Ринок, вулицями Руською, Підвальною та Івана Франка до кінцевої зупинки «Академія Мистецтв»;

трамвай № 7 курсуватиме від кінцевої «вулиця Татарбунарська» до кінцевої «вул. Торф'яна» вулицями Шевченка, Городоцькою, Б. Хмельницького та Замарстинівською.

Трамвайний маршрут № 10 тимчасово припиняє свою роботу до завершення ремонтних робі на перехресті «Личаківська — Мечнікова».

Трамвайні маршрути № 5 і №6 курсуватимуть за звичними маршрутами.

Після завершення усіх робіт з реконструкції вулиць Івана Франка та Свєнціцького відновить свою роботу трамвайний маршрут № 4 «Вул. Торф'яна — вул. Миколайчука». Про дату відновлення та про зміни маршрутів руху трамваїв, що курсують через вул. Личаківську, повідомлять додатково.

Джерело: прес-служба ЛМР

Схожі новини