Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У день трьох дванадцяток – «на розписку» вісім пар

Цього року у магічну дату — 12.12. 2012 (12 грудня) – у Львові не буде напливу молодят, які стануть на рушничок щастя.

Якщо минулих років у РАЦСі в цей день розписувалося кількадесят молодят, то цього року заявки поки що подали лише вісім пар закоханих. РАЦС приймає заяви від молодих пар “на розписку” у день трьох дванадцяток з 12 вересня. Про це розповіла “ВЗ” провідний спеціаліст Львівського міського ДРАЦС Ганна Пилат.

“12.12.2012 припадає на піст, може, тому ніхто не хоче розписуватися в цей день, — міркує пані Пилат. — Можливо, молоді пари не поспішають вступати в сімейне життя, бо бояться високосного року. На обряд заручин теж ніхто не зголошується, у вересні було лише кілька пар, які заручилися у РАЦСі”.

Чи вдалим буде сімейне життя, якщо молодята одружаться у день трьох дванадцяток? Астролог та нумеролог Марина Курсанова розповіла “ВЗ”, що закоханим не варто поспішати у РАЦС, щоб одружитися цього дня. “У цей період в інформаційному полі планети відбудуться серйозні зміни, настане так званий нульовий період, — пояснює пані Курсанова. — Пік такого періоду припадає на 12-21 грудня, а завершиться він аж у березні. Це час, коли старе буде відходити, а нове приходити. Старе кохання забудеться, ймовірні нові знайомства, які згодом можуть увінчатися шлюбом. Самотні люди мають шанс знайти свою половинку, але йти до РАЦСу варто аж у квітні, коли остаточно мине “нульовий період”. Якщо пара розпишеться 12.12.2012, такий шлюб може тріщати по швах”.

За словами Ганни Пилат, з листопада кількість весіль у Львові йде на спад. У суботу, 10 листопада, на рушничок щастя стануть 40 молодят, 17 листопада — 30, а 24 листопада — 20. У будні РАЦС реєструє два-три шлюби. У грудні по суботах розписуватимуть одну-дві пари. У РАЦСі припускають, що, ймовірно, на весілля могло вплинути подорожчання церемонії у РАЦСі. Колись за “розписку” платили 250 гривень, а тепер — 350.

Схожі новини