Передплата 2024 «Добрий господар»

Україна планує знищити Кримський міст ще у 2024 році, — ЗМІ

  • 03.04.2024, 13:15
  • 417

В українській розвідці заявили, що є «більшість засобів» для знищення Кримського мосту

Фото DEFENSE EXPRESS
Фото DEFENSE EXPRESS

Як пише джерело, в українській розвідці планують третю атаку на Кримський міст та кажуть, що його знищення «неминуче».

"Незрозуміло, як розгортатиметься українська атака, і є серйозні сумніви щодо того, чи здатне ГУР провести спецоперацію проти такої добре захищеної цілі. рф вдалася до масштабних заходів для захисту мосту, посиливши протиповітряну оборону та розгорнувши «баржу-мішень» як приманку для керованих ракет", — йдеться у матеріалі.

Тим часом ГУР вважає, що незабаром може вивести міст з ладу.

«Ми зробимо це в першій половині 2024 року», — заявив один із чиновників, додавши, що у Кирила Буданова є «більшість засобів для реалізації цієї мети».

Як відомо, 8 жовтня 2022 року на Кримському мосту стався вибух і пожежа, частина автомобільного полотна мосту обвалилася. Раніше у медіа із покликанням на джерела у правоохоронних органах України повідомляли, що підрив Керченського мосту — це спецоперація СБУ. Самопроголошений президент росії володимир путін тоді заявив, що удар по Керченському мосту організували та здійснили спецслужби України.

Друга атака сталася 17 липня 2023 року. Тоді на Кримському мосту пролунали вибухи, впав проліт. У мережі з’явилися фото, на яких зафіксоване пошкодження на Кримському мосту після вибухів. Джерела повідомили, що Кримський міст атакували надводними дронами. Це була спецоперація СБУ та ВМС.

Схожі новини