Передплата 2024 ВЗ

У Кам’янці-Бузькій поліцейські викрили молодика, підозрюваного у наданні неправдивого повідомлення про підготовку вибухів у медзакладах

  • 27.03.2024, 18:15
  • 345

У Кам’янці-Бузькій поліцейські викрили зловмисника, підозрюваного у наданні неправдивого повідомлення про підготовку вибухів у медзакладах.

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області

Як повідомили у Нацполіції Львівщини, 27-річного чоловіка, який тимчасово проживає на Львівщині, викрили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими відділення поліції № 1 Львівського районного управління поліції № 1, за процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури.

13 січня зловмисник зателефонував на оперативну лінію 102 та повідомив про підготовку вибухів у медичних закладах, розташованих на території громади. На повідомлення реагували правоохоронці - у приміщеннях двох лікарень працювали спеціалісти-вибухотехніки, слідчо-оперативні групи та співробітники інших служб поліції Львівщини.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) ККУ. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Схожі новини