Передплата 2024 ВЗ

Порноакторка із Львівщини знялася у фотосесії із українськими військовими

  • 18.03.2024, 11:20
  • 56.1K

Джозефіна Джексон знялася із пораненими військовими для благодійного календаря

Фото із соцмереж
Фото із соцмереж

Юлія Сенюк із Львівщини, яку знають під псевдонімом Джозефіна Джексон, взяла участь у проекті для допомоги українським військовим, які втратили кінцівки і потребують фінансування.

Вона знялася у фотосесії із пораненими військовими для благодійного календаря.

У мережі Джозефіна Джексон опублікувала відео із бекстейджу та розповіла про проект. Вона взяла участь у фотосесії з пораненими військовими, щоб створити календар, кошти від продажу якого передадуть для реабілітації та протезування військових.

«Чому саме театр і костюми, спитаєте ви? А тому, що ми всі вже бачили наших хлопців у військовій формі, або ж у центрах реабілітації, що є дуже заїждженою і не цікавою темою, тому більшість з вас просто оминає це стороною. А таке перевтілення відкриває їх з зовсім іншої сторони — вишукані, елегантні, красиві джентльмени. Це дає їм більше впевненості у собі і відчуття самодостатності. Саме такі емоції ми повинні дарувати їм, а не жаль і сльози…», — написала акторка.

29-річна Джозефіна Джексон (Юлія Сенюк) — із Золочева, що на Львівщині. Порноакторка упродовж повномасштабного вторгнення допомагає українським військовим, зокрема — зараз збирає один мільйон гривень для Центру складного ендопротезування, остеоінтеграції та біоніки.

Схожі новини