Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Відома телеведуча поскаржилася на «військового», який їв руками оселедця з бочки у ресторані, чим осоромилася в соцмережі

  • 08.03.2024, 20:30
  • 3 275

6 березня українська актриса Даша Малахова опублікувала у Facebook пост про чоловіка у «зеленому одязі без ознак» який у магазині-ресторані Egersund Seafood у Києві демонстративно з'їв оселедця з бочки, чим налякав «середній» клас.

Фото: Facebook Даша Малахова
Фото: Facebook Даша Малахова

«Ми з чоловіком зайшли у відомий рибний магазин на Позняках і взяли собі їжу, щоб там і з'їсти. Краєм ока я побачила військового, який підійшов до діжки з оселедцем, засунув руку і дістав рибу, яку почав їсти. Ця поведінка була не те що б дивною, а скоріше визиваючею. За декілька секунд з’явився продавець Роман (чула, як його кликали його колеги), який одразу взявся обслуговувать людину в зеленому одязі без ознак, тому важко сказати військовий він, насправді чи все ж просто людина в зеленому одязі, хоча я думаю, це не має мати значення. Він доїдав на очах у всіх рибу, і запитав у продавця Романа „і що ти мені зробиш?“ „Налякався? Тобі треба в армію, перестанеш лякатися!“. Це був дуже напружений момент, я дуже і дуже давно не відчувала тривогу такого рівня, мені здалося, шо всі завмерли. Увесь середій клас, який жував там креветку, всі люди, всі військові, ветерани, батьки дітей, все зрозуміли, що це стане повсякденністю», — написала Малахова

Не дивлячись на серйозний тон історії, реакція користувачів виявилася геть зовсім іншою. Головна редакторка «Громадського радіо» Тетяна Трощинська написала: «Я сьогодні дуже пізно приїхала з роботи і пропустила, що оселедець вже, виявляється, втопився разом з креветкою і середнім класом. Зате все тепер в дипломатії. Хоч спати не лягай».

Багато хто звертає увагу автора на те, що саме завдяки військовим вона з чоловіком, і всі українці в тилу можуть «їсти креветок».

«Справа в тому, Даша, що Ви, Ваш чоловік і всі ми, робимо те, що Ви перерахували на початку свого посту, тільки завдяки цим військовим. Бо якби не вони, то не було б ніякого „посуду в школі“ і „середнього класу“ в Україні не було б і України не було б», — пишуть у коментарях.

«Жах, відомий магазин, успішні красиві здорові люди насолоджуються життям і креветками, а тут людина зі зруйнованою психікою увірвалася в цей ляльковий будиночок кіборгів економічного фронту. Був би пост, якби людина була не в зеленому?», — додає інший коментатор.

Після іронічної реакції соцмереж на історію Дар’я Малахова назвала людей, які не зрозуміли її пост, тупими.

Схожі новини