Передплата 2024 «Добрий господар»

«Кошти на „єдиний марафон“ — це бюджет однієї бойової бригади»

  • 24.12.2023, 10:52
  • 1 059

«Єдиний марафон» коштує понад 2 мільярдів гривень, а це дорівнює бюджету однієї бригади

Про це в інтервʼю «5 каналу» сказав Петро Порошенко.

«2 мільярди гривень у нас вимірюються дронами, FPV-шками. Я можу наголосити, що це бюджет за весь час війни однієї бригади. Ті, хто прийняв рішення і фінансує корупційно „єдиний марафон“, забрав гроші в повному складі в однієї бригади. І на сьогодні ця бригада не була сформована, бо залишилася без грошей через „єдиний марафон“. За це точно доведеться відповідати», — говорить Порошенко.

«Нічого ні по контрпропаганді, ні по єдності він не дає. Він створює „теплу ванну“ для окремих політиків. Навіщо? Дуже дорога ціна. Кожен в Україні повинен знати правду, і виходячи з реалій цієї правди, планувати подальші дії», — наголошує Порошенко.

«Український народ дуже дорослий. І це показали два Майдани, це показала відповідальність дій під час початку війни у 2014 році, широкомасштабної агресії після 24 лютого 2022 року. Він потребує, щоб з ним говорили як з дорослим мовою правди. А не рожевими окулярами, липкою, слизькою, солодкою масою „єдиного марафону“, якому ніхто не вірить», — вважає пʼятий президент.

Схожі новини