Передплата 2024 «Добрий господар»

Народний флагман Samsung Galaxy S23 FE: як замовити онлайн в Україні

  • 14.12.2023, 13:55
  • 860

Неперевершена продуктивність та культовий дизайн. Йдеться про новий флагман Samsung 2023 року, на котрий вже стартували попередні замовлення.

Надаєте перевагу телефонам на Android і шукаєте найкращі пропозиції за доступними цінами? Безперечно смартфон Samsung буде ідеальним варіантом, адже компанія пропонує телефони в широкому ціновому сегменті та на будь-який бюджет. Серія «FE» має особливий попит серед покупців, адже це «народні флагмани», створені з урахуванням побажань поціновувачів смартфонів Samsung флагманської категорії.

Samsung S23 FE: характеристики нового флагмана

На початку весни цього року в продаж надійшла лінійка Samsung S23, котра за багатьма показниками впевнено обходить найкращі зразки від Apple. Але в компанії дають змогу усім охочим стати власниками культового смартфона, випускаючи його полегшену версію. Замовити Samsung S23 FE можна онлайн в інтернет-магазині офіційного партнера Samsung в Україні.

Чому цей телефон вартий вашої уваги? Все дуже просто: він поєднує у собі все найкраще, але за помірною ціною. Розгляньмо його характеристики:

  1. Надійний вічний корпус. Хоч це і «народний», але флагман. Його корпус виконано з алюмінію, а екран захищено Corning Gorilla Glass 5. Смартфону Самсунг не страшні ані пил, ані вода, оскільки він має стандарт захисту IP68;
  2. Яскравий екран Dynamic AMOLED 2X 6,4 дюйма з високою роздільною здатністю Full HD+ та регульованою частотою оновлення до 120 Гц;
  3. Працює новинка під управлінням топового процесора Samsung Exynos 2200, що має вісім ядер та забезпечує можливість завантаження найвимогливіших ігор. Шукаєте смартфон для геймінгу? Купивши Samsung S23 FE зможете повною мірою задовольнити свою пристрасть до розваг;
  4. 8 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб флешпам’яті - місця вистачить з головою на тисячі пісень, фото чи навіть фільмів, які зручно дивитися на великому та яскравому екрані смартфона Samsung;
  5. Один з найкращих камерофонів. Гаджет обладнано трьома модулями основної камери 50+10+12 Мп, а також селфі об'єктивом на 10 Мп. Покупці оцінять велику кількість підтримуваних режимів для створення незабутніх фото та відео, оптичний 3-кратний зум та можливість знімати відео у 8К.

Звісно, новий смартфон Samsung підтримує усі найновіші стандарти зв’язку. Окремо треба зазначити й автономність, що вражає. Акумуляторна батарея ємністю 4500 мАг забезпечує тривалу роботу без пошуків найближчої розетки. Пристрій підтримує швидке (25 Вт) та бездротове заряджання.

Як замовити новий смартфон Samsung в Україні

Бажаєте стати власником народного флагмана 2023 року Samsung S23 FE? Перед Новим Роком здійснюються будь-які мрії. В інтернет-магазині офіційного партнера Самсунг в Україні можна оформити попереднє замовлення, обираючи один з чотирьох кольорів:

  • Cream — кремовий;
  • Purple — фіолетовий;
  • Graphite — графітний;
  • Mint — зелена м’ята.

Просто натисніть кнопку «Замовити» і менеджери повідомлять вас, коли смартфон Samsung S23 FE офіційно надійде у продаж. Сплачуйте його вартість, котра стартує від 26 999 гривень, у зручний спосіб: готівкою, безготівковий розрахунок, у кредит або на виплат без додаткових відсотків і комісій. Варто додати, що у цьому році Samsung запропонував на розсуд покупців великий вибір смартфонів різного класу — від бюджетного до преміального сегмента.

Схожі новини