Передплата 2024 «Добрий господар»

У популярному серіалі «Ранкове шоу» показали війну в Україні та обстріл Маріуполя

  • 29.09.2023, 16:15
  • 1 386

Серіал «Ранкове шоу» з’явився на Apple TV+ 13 вересня. У перших трьох серіях творці час від часу згадували війну в Україні, але в четвертій серії повністю заглибилися в воєнну ситуацію Маріуполя

Момент з серіалу "Ранкове шоу"
Момент з серіалу "Ранкове шоу"

Головні ролі у серії виконують Бредлі Джексон (Різ Візерспун) та Мія Джордан (Карен Піттман). Бредлі доручають завдання знайти контакт людини, яка зможе зробити репортаж про обстріл пологового будинку 9 березня 2022 року.

За сюжетом, Бредлі була в Україні у лютому і має номер знайомого українця на ім'я Павло.

Павло у серіалі постає в образі українця, який не дуже знає англійську мову, але розуміє російську.

Тож у розмові з чоловіком, Міа використовує російську мову, і разом вони домовляються про зйомку в Маріуполі. Крім цього, Павло намагається домогтися вищої оплати за свої послуги. Замість запропонованих 2 тисячі доларів, він вимагає 2,5 тисячі доларів.

Пізніше у серіалі показують фотографа Андре, який перебуває у Маріуполі. Він говорить, що поранених везуть в лікарню Донецьку, а також, що росіяни не лише обстрілюють місто, а й вбивають цивільних на вулицях.

До слова, Український Оскарівський комітет 18 вересня оголосив, що фільм Мстислава Чернова «20 днів у Маріуполі» представлятиме Україну серед претендентів на премію Оскар-2024 у номінації «Найкращий міжнародний повнометражний фільм». Потужна документальна стрічка показує роботу міжнародних журналістів з команди Associated Press в оточеному Маріуполі.

Схожі новини