Передплата 2024 «Добрий господар»

Співак Сергій Бабкін оскандалився новою піснею

  • 14.09.2023, 13:35
  • 1 984

Музикант з Харкова Сергій Бабкін потрапив у гучний скандал, випустивши нову композицію «Зрада». У ній артист відобразив свої спостереження стосовно того, що в українському суспільстві вважають зрадою під час війни. Пісня викликала бурхливу реакцію у соцмережах і низку коментарів

Фото: скрін з відео
Фото: скрін з відео

«Не маєш в себе вдома в шафі вишиванку — зрада. Сало й банош не їси, не пʼєш горілку — зрада. Помада така, як у Пугачовой Алли — зрада. Нема зради в снарядів, що бʼють по русні градом», — рядки з пісні.

«А чи не заплуталися ми, рідні, у термінах? А чи не зазираємо таким чином у темряву? Чи не надто забагато сил іде заради зради? Чи не стаємо ми нацією, схожою на стадо?» — йдеться у приспіві.

Багато користувачів розкритикували Бабкіна, назвавши його роботу «г*мном какойразніци», «маніпуляцією за рахунок військових», «підміною понять» та «просуванням російських наративів». Також порівнюють з невдалим треком Потапа «Волонтер» і дорікають у тому, що співак не може визнати своїх помилок. Інші ж вважають пісню дуже своєчасною та «криком душі».

Нагадаємо, що після російського вторгнення в Україну Сергій Бабкін разом зі своєю родиною переїхав до Німеччини і пояснив, що не бачить сенсу повертатися додому. Пізніше співаку дорікнули за це, зазначивши, що він чинить, як танцівник Влад Яма.

Схожі новини