Передплата 2024 «Добрий господар»

Екснардеп Кириленко порівняв жінок-поліцейських із повіями

  • 01.09.2023, 09:15
  • 2 377

Колишній народний депутат сьомого скликання від Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Павло Кириленко розкритикував жінок у поліції. Зокрема, чоловік вважає, що жінкам не місце поруч з чоловіками в екіпажі патрульної поліції та не вважає їх там корисними

Павло Кириленко. Фото з мережі
Павло Кириленко. Фото з мережі

Про це він написав у Facebook.

«Почнемо з того, що з часів так званої реформи МВС, прийняття закону про Національну поліцію та створення патрульної поліції кількість ДТП та злочинів в Україні не зменшилася, а кожного року тільки зростала. Якщо раніше „менти“ в Україні боялися будь-якого розголосу своїх зловживань та радикалізованого суспільства, то після 2015 з патрульної поліції нова ліволіберальна влада зробила по суті „священну корову“ зі значно більшими повноваженнями», — заявив екснардеп.

Водночас він заявив, що місце жінки ніяк не в екіпажі поліції, а поряд з дітьми, на кухні та в церкві.

«Є дійсно заняття та професії, де жінка може себе розкрити або підкреслити свою жіночність. Але яка така ефективність та користь від жінки в патрульному екіпажі поліції? Щоб її напарнику не було сумно і не треба було користуватися послугами повій під час роботи? Перепрошую, але іншої користі від такого тандему я не бачу», — пише колишній народний обранець.

Чоловік додав, що поліцейський, який застрелив чоловіка у Дніпрі, відкрив вогонь на ураження тільки тому, що «не хотів зганьбитися в очах своєї емансипованої напарниці».

«Цей недоумок поліціянт відкрив вогонь на ураження тільки тому, що не хотів зганьбитися в очах своєї емансипованої напарниці, яка для нього в глибині підсвідомості завжди залишатиметься жінкою, бо така природа людини, такими нас створив Бог. І ніякі ліві дегенерати цього не змінять», — написав Кириленко.

Також екснардеп Кириленко вважає, що якщо повернути міліцію за часів другого президента України Леоніда Кучми та зрадника-втікача четвертого президента Віктора Януковича, то «злочинності стане в рази менше, а справедливості більше».

Схожі новини