Передплата 2024 «Добрий господар»

«Зрада» і «ніж у спину»: кадиров відреагував на заколот у росії

  • 24.06.2023, 13:15
  • 914

Очільник Чечні рамзан кадиров заявив, що дії ватажка «вагнерівців» євгена пригожина це «зрада», «ніж у спину» і «справжній військовий заколот»

рамзан кадиров. Фото із мережі
рамзан кадиров. Фото із мережі

Він наголосив, що його бойовики готові допомогти міноборони росії придушити заколот пригожина.

«Друзі, ніч видалася складною і перельоти не дали часу озвучити тут мою позицію з приводу цієї мерзенної зради!

Усе, що відбувається, — ніж у спину і справжній військовий заколот!

Повністю підтримую кожне слово володимира володимировича путіна!

Звертаюся до бійців — патріотів нашої батьківщини. Не ведіться на провокації. Які б цілі вам не розписували, які б обіцянки вам не говорили — безпека держави і згуртованість російського суспільства в такий момент понад усе! Подивіться, як користуються цією ситуацією наші вороги на Заході. Скільки вкидань, скільки брехні, скільки брехливих закликів, які лякають наших громадян, створюють небезпеку виникнення дестабілізуючої обстановки. І це очікувані наслідки зрадницького маршу пригожина.

Те, що відбувається, — це не ультиматум Міністерству оборони. Це виклик державі, і проти цього виклику необхідно згуртуватися всім навколо національного лідера: військовим, силовикам, губернаторам, цивільному населенню.

Бійці міноборони і росгвардії по Чеченській Республіці вже виїхали у зони напруженості. Ми зробимо все, щоб зберегти єдність росії і захистити її державність!

Заколот має бути придушений, і якщо для цього необхідно вжити жорстких заходів, то ми готові!", — заявив він.

кадиров заявив, що війна — не час для суперечок у тилу: «Тил має бути завжди спокійним і надійним. Уявіть, що зараз відчувають хлопці в окопах, перед обличчям яких ворог, а за спиною зрадницька авантюра».

«Історія свідчить, що подібні дії можуть призвести до кривавих наслідків. Нам мало втрат на СВО? Ми ще повинні створювати проблеми всередині країни?

У нас є Верховний Головнокомандувач, обраний народом, який знає всю ситуацію до найдрібніших подробиць краще за будь-якого стратега, а тим паче за бізнесмена, сам обдзвонює командирів «на землі» і повністю контролює перебіг проведення СВО. І рішення Верховного Головнокомандувача ухвалюються виважено, скрупульозно. Кожен із нас бачить тільки одну частину карти, а він — усі відразу! І абсолютно правильно зазначив Володимир Володимирович у своєму зверненні до нації - це військовий заколот! Жодного виправдання подібним діям немає", — наголосив кадиров.

кадиров також відправив на війну в Україну тисячі своїх бойовиків. Раніше він критикував Пригожина, тому що той публічно заявляв про нестачу боєприпасів. За його словами, такі проблеми потрібно було вирішувати з міноборони рф тихо.

Схожі новини