Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові зібрали гроші на наркозну станцію для дитячої лікарні Святого Миколая

  • 23.06.2023, 15:15
  • 864

Для порятунку діток вдалося зібрати понад 2 мільйони гривень

Фото із сайту Львівської міськради
Фото із сайту Львівської міськради

Узимку благодійна платформа та центр НЕЗЛАМНІ відкрили збір «Диво для незламних діток». Метою визначили придбати надважливу наркозну станцію, без якої неможливо проводити найскладніші хірургічні втручання. Таке обладнання допомагає під час операцій з високою точністю контролювати життєво важливі функції пацієнта та створює необхідний рівень безпеки. Без нього неможлива жодна складна операція.

Від початку повномасштабної війни навантаження на лікарню святого Миколая зросло втричі. Це місце стало порятунком для сотень маленьких українців, які зазнали поранень. Лікарі просили про допомогу. Бо мали лише один наркозно-дихальний апарат, а потребували — трьох.

Щоб встигати допомагати всім, хто цього потребує, нашим медикам доводилося оперувати пацієнтів у кілька змін — навіть вночі.

Вартість одного апарату — 2,2 млн грн. Щодня один такий надає можливість проперувати 7 маленьких пацієнтів.

Цьогоріч медики вже врятували понад 2 тисячі дитячих життів.

«Сотні людей показали — потреби дитячих лікарень і порятунок дітей їм не байдужі. 1544 донати від 1 гривні до 30 тисяч. Неоціненний внесок у здорове майбутнє українських дітей зробили представники соціально відповідального бізнесу, лідери думок та небайдужі громадяни. Дякуємо кожному та кожній, хто у такі важкі часи підтримує благодійні проєкти на dobro.ua, які здатні покращити умови надання медичної допомоги нашим дітям. Дякуємо нашим амбасадорам, які розповідали про збір: Леоніду Мартинчику, TAYANNі, Олені Галазюк та Катерині Щепаняк», — зазначили у лікарні Святого Миколая Першого медичного об'єднання.

Схожі новини