Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Рідні зниклих безвісти — найкращі помічники в пошуковій роботі - Марія Петришин

  • 17.01.2023, 13:00
  • 606

Розшукати зниклих безвісти дуже допомагають родичі цих осіб. Взаємодія з родинами, які розшукують близьких має відбуватися постійно

Проводиться збір фотографій, відео матеріалів, кожна дрібниця, факт мають значення. Про це розповіла Марія Петришин, яка віднедавна призначена представником Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин у Львівській та Івано-Франківській областях.

«На гарячу лінію та до наших регіональних координаторів надходить багато звернень від рідних зниклих безвісти. Вони головні наші помічники, адже, як і Офіс Уповноваженого, щохвилини займаються розшуком своїх рідних. Ми вдячні за допомогу, спілкування і довіра прискорює пошук. Якщо нам вдається дізнатися про долю зниклих осіб, одразу ж інформуємо родичів, пояснюємо алгоритм наступних дій. Разом зробимо все, щоб наші Герої та Героїні повернулися додому й обійняли своїх рідних», — наголосила Марія Петришин.

Нагадаємо, з питаннями щодо пошуку зниклих осіб слід звертатися до представника Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин у Львівській та Івано-Франківській областях Марії Петришин, за номером телефону: +380 983 633 539, або надсилати звернення на електронну пошту: petryshyn. [email protected]

Прийом громадян за попереднім записом відбувається у робочі дні з 10:00 до 16:00 год у приміщенні комунального закладу Львівської обласної ради «Будинок воїна», за адресою: м. Львів, вул. Тараса Бобанича «Хаммера» 1 А.