Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Coca-Cola повертається у росію

  • 27.08.2022, 15:30
  • 3 083

Coca-Cola HBC продаватиме у росії свій напій під брендом «Добрий кола»

Фото із мережі
Фото із мережі

Підрозділ компанії перейменували на Multon Partners (ТОВ «Мултон партнерс»). Тепер йому доведеться конкурувати з російськими виробниками, які через відхід світового гіганта розпочали розлив власних «кольних напоїв».

Про це передає російська пропагандистська агенція «Интерфакс».

"Ми отримали повідомлення від Coca-Cola про те, що напій тепер буде «Добрий кола» називатись, той, який раніше був Coca-Cola. Ми спробуємо його продавати", — розповів засновник мережі швидкого харчування «Теремок» Михайло Гончаров.

Він вважає, що «продаж цієї коли» залежатиме від попиту на сік «Добрий», який виготовляє компанія «Мултон», що належить Coca-Cola.

«Соковий бренд» тепер використовують і у назві російського підрозділу компанії.

Як йдеться у зверненні генерального директора Coca-Cola HBC Зорана Богдановича, компанія запроваджує суттєві зміни до російських операцій у відповідь на геополітичну кризу: «У тісній співпраці з Coca-Cola Company ми припинили все виробництво та продаж брендів компанії у росії. Немає жодних планів щодо повторного впровадження брендів або продуктів Coca-Cola Company в якомусь форматі», — написав він.

Підрозділ в рф тепер буде набагато меншим. Multon Partners акцентують на виробництві та продажі місцевих брендів — «Добрий», «Багатий» та «Моя сім'я», а сировину закуповуватимуть на внутрішньому ринку. Ним керуватимуть локально, вказано у зверненні.

Схожі новини