Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кав’ярні “одягають” у новорічні декорації

  • 14.12.2017, 12:55
  • 6 050

Колоритні хатинки Різдвяного ярмарку, головна ялинка перед Оперним театром (її відкриють 17 грудня)...

Все це створює у місті Лева святкову передноворічну атмосферу, яка допомагає туристам та містянам поринути в ейфорію зимових свят. Атмосферності неабияк додають декори у кав’ярнях та ресторанах.

У Європі “кафе” одягають у святкову ілюмінацію ще з кінця листопада, в Україні — переважно на початку грудня. В кожному кафе — свій унікальний декор. Хтось замовляв його у дизайнерів, аби було красиво та вишукано, дехто обмежується китайським “ширвжитком” із пластмаси... Уже кілька років поспіль у Львові напередодні Різдва оголошують спеціальний конкурс — чия вітрина магазину та кафе найкрасивіша.

Біля магазину солодощів - “лісова красуня” з незвичною ілюмінацією. Ялинка декорована не цукерками українського виробника, а печивом, схожим на макаруни. Це популярний французький кондитерський виріб з начинкою всередині. Біля ялинки “танцюють” пінгвіни у шаликах, деякі куштують солодощі з ялинки.

Ялинками уже нікого не здивуєш. У цьому кафе з турецькою кухнею вирішили бути оригінальними — зал декорували сніговиком, який світиться теплими вогниками. Біля нього “гуляють” білі ведмеді, які створюють затишну атмосферу. Так і хочеться закутатися в плед, як цей сніговик у шалик, і випити склянку турецького чаю.

Цей новорічний декор у вигляді ялинового вінка “оселився” на фасаді пивного ресторану. А ось кульки вінка — у стилі символа 2018 року — Жовтого собаки. Дизайнери кажуть, у 2018 році будуть модними жовтий, білий та зелені кольори.

Схожі новини