Передплата 2024 «Добрий господар»

Львівський ТРЦ заявив про спробу рейдерського захоплення

  • 26.06.2017, 17:11
  • 1 665

Зараз ТРЦ «Victoria Gardens» працює у звичайному режимі.

У Львові у п’ятницю, 23 червня, близько 14:00 відбулася спроба рейдерського захоплення торгово-розважального комплексу «Victoria Gardens», повідомили у прес-службі компанії.

Колишній керівник ТОВ «Фенікс-Капітал», яке є власником ТРЦ «Victoria Gardens», Оджаклі Айтача у супроводі 18 молодиків спортивної зовнішності спробував захопити адміністративну частину будівлі ТРЦ, щоб оголосити себе новим директором підприємства.

У компанії заявили, що Оджаклі Айтача звільнили з посади директора у грудні 2016 року. Намагаючись зайняти адміністративну частину будівлі ТРЦ, зловмисники продемонстрували виписку з єдиного державного реєстру, яка була виготовлена на підставі документів про нібито продаж корпоративних прав підприємства та усунення діючого керівництва.

Адміністрація «Victoria Gardens» заявила, що документи про продаж корпоративних прав є завідомо сфальшовані, і викликала поліцію. Правоохоронці зупинили незаконні дії рейдерів.

За фактом рейдерського захоплення підприємства та підробки документів відкриті кримінальні провадження - ведеться досудове розслідування.

Адміністрація ТРЦ «Victoria Gardens» запевнила своїх партнерів, орендарів та відвідувачів, що ситуація перебуває під контролем, а підприємство працює у звичайному режимі.

«Єдиними повноважними посадовими особами підприємства є директор Євгеній Король та перший заступник директора Ергюль Кадем», - заявили у компанії, і попросили державних реєстраторів і нотаріусів бути уважними у випадку подальших спроб перереєстрації підприємства.

Схожі новини