Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Личаківську закриють на восьмимісячний ремонт

  • 20.03.2017, 20:11
  • 1 857

Оприлюднено план об’їзду — через вулиці Некрасова, Рєпіна, Сагайдачного…

Наприкінці цього тижня на восьмимісячну реконструкцію закриють вулицю Личаківську. Її лататимуть на відтинку від вул. Мечникова до початку вул. Пасічної. Громадський транспорт поїде по вулиці Некрасова, а приватний транспорт - по вулицях Рєпіна, Сагайдачного, Круп’ярській.

Як повідомив на прес-конференції директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, ремонт Личаківської відбуватиметься у три етапи: відкриття перехрестя на вул. Мечникова (запуск трамвая №7), ремонт до вулиці Котика, ремонт від вул. Котика до Пасічної. Підрядник — турецька компанія “Онур” (гроші виділяє Європейський банк реконструкції та розвитку).

На Личаківській заплановано капітальну реконструкцію дорожнього покриття, заміну колій, контактної мережі, оновлення комунікацій. “Виникнуть складнощі із колектором та комунікаціями, - наголосив Олег Береза. - Вартість робіт - шість мільйонів євро”.

Цього року на ремонт доріг Львова виділено з міського бюджету 597 мільйонів 389 тисяч гривень. Доведуть до ладу площу Двірцеву, вул. Чернівецьку, Бандери, Шевченка...

Схожі новини