Передплата 2024 «Добра кухня»

Російські військові розстріляли терористів, які хотіли здатись українцям

  • 18.03.2017, 11:39
  • 1 259

У з'єднаннях і частинах 1 "Донецьк" та 2 "Луганськ" армійського корпусу територіальних військ Південного ВО Росії зафіксовано випадки дезертирства.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Продовжуються випадки дезертирства, крадіжок та грубих порушень військової дисципліни. Після завершення командно-штабного навчання, у ході заходів по згортанню пунктів управління з'єднань і частин 1, 2 АК, відмічено масове розкрадання військового майна та пального. Військовою прокуратурою російських окупаційних військ проводиться розслідування по семи фактам крадіжок", - повідомляють розвідники.

У ніч на 18 березня чотири військовослужбовці 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти "Новоазовськ" 1 АК, скористались відсутністю офіцерів і зв'язали сержанта. Після цього намагались залишити передові позиції і перейти на підконтрольну силам АТО територію.

Спроба втечі була виявлена із сусіднього блокпосту противника. Втікачі були розстріляні з озброєння бойової машини піхоти. Командування полку намагається приховати інформацію про цю подію від керівництва корпусу.

Джерело: gazeta.ua

Схожі новини