Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Україна будує «величезні укріплення» на Донбасі та в Запоріжжі

  • 03.03.2024, 14:50
  • 444

ЗСУ у швидкому темпі риють величезні укріплення на території Донбасу та Запорізької області

Фото: OSINT
Фото: OSINT

Про це написав OSINT аналітик у мережі Х.

«Я вже говорив про „лінію Донбасу“, звернену до системи Суровікіна. Зараз є Сирська лінія, схожа на російську», — зазначив він.

За словами аналітика, після того, як українська оборона на захід від Авдіївки впала, російська армія опинилася перед першою лінією оборони. Він зазначає, що ця лінія не оптимальна для оборони, але все-таки непогана, оскільки її підтримують озера та водойми.

«Я думаю, російська армія візьме Орлівку і наступатиме в проломі оборонної лінії на захід. З кінця грудня українська армія вдосконалює свої оборонні рубежі. …Підхід до Ню-Йорка, Українську та Селідову буде непростим», — зазначив він.

За словами аналітика, після наступу росіян у Новомихайлівці ЗСУ почали рити нові оборонні споруди на схід та південь від Курахового, включаючи великий протитанковий рів.

За словами голови Запорізької ОВА Івана Федорова, Кабмін виділив рекордну суму, 1,3 млрд грн, на будівництво фортифікаційних споруд на Запорізькому напрямку.

За його словами, роботу буде виконано в найкоротші терміни. Військові та цивільні підрядники працюють швидко, якісно та цілодобово.

Схожі новини