Передплата 2024 «Добра кухня»

Сьогодні починається прийом робіт та документів на здобуття премії Франка

  • 15.01.2017, 08:47
  • 1 020

Міжнародний фонд Івана Франка з 15 січня розпочне прийом робіт та документів на здобуття  Міжнародної премії імені Івана Франка.

Про це повідомляє прес-служба фонду.

"Роботи науковців на здобуття Премії подають академічні установи, вищі навчальні заклади України та країн світу, з якими Україна має дипломатичні відносини, а також лауреати Премії попередніх років. Роботи, що претендують на здобуття Премії, мають бути оприлюднені у році, коли було оголошено про початок подачі документів на здобуття Премії та два попередні роки. Книги мають містити ISBN. Наукові рецензії та розширені анотації до наукових робіт, рекомендованих до участі в конкурсі на здобуття Премії, мають бути викладені українською та англійською мовами", - ідеться в повідомленні.

Обов’язково додаються: рішення академічної установи, вищого навчального закладу про подання наукової роботи на здобуття Премії; довідка про особу (осіб), наукова робота якої (яких) подається; наукова робота: дослідження, монографія, дисертація, книги, цикли лекцій, добірки наукових публікацій у періодичних виданнях тощо, які подаються на здобуття Премії; наукова робота подається у 3-х екземплярах друкованої версії, а також у форматі PDF, з правом розсилки наукової роботи членам номінаційних комітетів, членам Експертної ради та журі; розширена анотація до наукової роботи, що подається; особиста письмова згода автора (авторів) наукової праці на участь у конкурсі на здобуття Премії.

Додатково із загальними положеннями та вимогами до наукових робіт можна ознайомитися на сайті фонду.

Як відомо, Міжнародна премія ім. І.Франка має дві номінації: за вагомі здобутки (досягнення) у галузі україністики та за вагомі здобутки (досягнення) у галузі соціально-гуманітарних наук. Премія є щорічною і вручається 27 серпня у день народження Івана Франка. Лауреати Премії нагороджуються грошовою винагородою (у 2017 році призовий фонд становить 500 тисяч гривень) та золотим знаком лауреата.

Схожі новини