Передплата 2024 «Добра кухня»

Стала відома дата пробного ЗНО

  • 03.11.2016, 12:09
  • 1 000

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови й літератури та ще одного предмета за вибором усі охочі можуть пройти у квітні.

"2017 року пробне ЗНО відбудеться 1 та 8 квітня. Зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Реєстрація триватиме з 10 до 31 січня 2017 року", - повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

Завдання пробного ЗНО відповідають програмам зовнішнього незалежного оцінювання, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт. Процедура проведення - максимально наближена до проведення основного ЗНО.

Кожен зареєстрований учасник може взяти участь в одному із запропонованих у той чи інший день предметів за вибором, згідно з графіком проведення.

1 квітня відбудеться пробне зовнішнє оцінювання з української мови і літератури.

8 квітня - з інших предметів - історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов.

Участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні - платна. Вартість одного тестування для одного учасника визначає кожний регіональний центр оцінювання якості освіти окремо. Ця інформація розміщена на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не зараховують як оцінки за державну підсумкову атестацію та не використовують для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Схожі новини