Передплата 2024 «Добрий господар»

Фоменко: "Чому б Шевченку не дати шанс?"

  • 30.11.2015, 15:09
  • 745

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко розповів передачі "Профутбол" про плани на Євро, свій контракт і про кандидатуру Андрія Шевченка в якості нового головного тренера.

Про Євро-2016 і контракт

Природно, завдання поки не ставилися. Який сенс ставити завдання, якщо у мене не підписаний новий контракт? Та й групи ще невідомі.

Товариські матчі з Кіпром, Румунією і Португалією? Треба ж чудово розуміти, що румуни не у другому кошику на Євро. Вони ж можуть нам потрапити, правильно? Закономірно, що вони відмовляться від цієї гри. І ми відмовимося. Португалія - те ж саме. Який сенс грати, якщо нам доведеться робити це у Франції? Поки це тільки плани.

Про Зінченка

Поясніть мені, що це за істерія сталася навколо Зінченка? Людину викликали, заграли ми, а не інша збірна. Все!

Рука агентів? Єдина наша причина — це те, про що я сказав. Якби його поставили на цілий матч, потім на другий. Тоді може ... А коли людину випустили на три хвилини або на п'ять хвилин. Через це дорікати нам, що ми мало не корупціонери? Це взагалі смішно.

Про Шевченка в якості нового тренера збірної

Чому й ні? Життя рухається вперед. Він досяг великих успіхів в якості футболіста. Це трохи інша професія, але чому людині не давати шанс?, - сказав Фоменко.

Джерело: Трибуна

Схожі новини