Передплата 2024 ВЗ

У Маріуполі більшість ДВК вже порахували голоси, у Красноармійську – лише чверть

  • 30.11.2015, 09:16
  • 649

У приазовському місті найменше протоколів ДВК прийняли з Жовтневого району, однак навіть там порахували вже половину голосів виборців.

Процес підрахунку голосів на виборах мера і міськради у Маріуполі просувається швидше, ніж у Красноармійську. Про це повідомили спостерігачі громадянської мережі ОПОРА.

Територіальні виборчі комісії ведуть прийом виборчої документації дільничних виборчих комісій, повідомили в ОПОРА.

«Станом на 06:00 30 листопада маємо таку ситуацію: - Жовтневий район Маріуполя: загалом 70 дільничних комісій, залишилось прийняти 35, на уточнення протоколу відправлено 4; - Іллічівський район Маріуполя: загалом 59 дільничних комісій, залишилось прийняти 10, на уточнення протоколу відправлено 6, але вже всі вони були прийняті; - Орджонікідзевський район Маріуполя: загалом 58 дільничних комісій, залишилось прийняти 12, на уточнення протоколу відправлено 1; - Приморський район Маріуполя: загалом 28 дільничних комісій, залишилось прийняти 2 комісії, на уточнення протоколу відправлено 3», — йдеться у тексті.

Водночас повідомили, що у місті Красноармійськ, де загалом 37 дільничних комісій, прийнято 11 комісій, 2 були відправлені на уточнення протоколу.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини