Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ФФУ залишає Фоменка і звільняє Заварова

  • 25.11.2015, 11:43
  • 815

Термін чинної угоди тренера національної збірної Михайла Фоменка і ФФУ закінчується 30 листопада, проте вже в перших числах наступного місяця, ще до жеребкування фінального турніру (12 грудня, Париж), сторони скріплять підписами новий договір.

Про це повідомляє виданняpressing.net.ua.

Уточнюється, що пролонгацію контракту з Фоменком повинен буде затвердити Виконком ФФУ, який відбудеться наступного тижня. Однак джерело видання запевняє, що питання це вже фактично вирішене, бо переважна кількість членів Комітету підтримують Михайла Івановича.

Разом із Фоменком продовжить роботу зі збірною і майже весь його штаб. Питання у більшості членів виконкому викликає кандидатура Олександра Заварова, до якого, на відміну від інших асистентів головного тренера, накопичилися претензії і всередині команди.

Такого роду звістка не виглядає несподіваною - ні для кого не секрет, що в січні 2013-го кандидатура Заварова була фактично нав'язана Фоменку колишнім керівництвом ФФУ. До того ж за три роки роботи в збірній Олександр Анатолійович роздав чимало досить різких коментарів. Найчастіше вони разюче відрізнялися від стриманих і зважених оцінок головного тренера.

Схожі новини