Передплата 2024 «Добра кухня»

Ігор Кононенко: "Яценюк хоче ліквідувати 6 міністерств"

  • 11.11.2015, 11:22
  • 1 211

Кабмін можуть очікувати скорочення кількості міністерств, але на чолі має залишитися представник від "Народного фронту", - стверджує заступник голови фракції БПП "Солідарність" Ігор Кононенко.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на ЛІГА.net.

"Наскільки мені відомо, вона передбачає значне скорочення кількості міністерств - мінус шість міністерств. А це досить серйозно", - сказав перший заступник голови фракції БПП "Солідарність" Ігор Кононенко в інтерв'ю виданню.

За його словами, очолювати Кабмін має лише особа із "Народного фронту", тож кандидатура Михайла Саакашвілі виключається.

"Вибори відбулися рік тому, найбільшу довіру отримали дві політичні сили: партія Блок Петра Порошенка і політична партія Народний фронт. Вони і стали основою коаліції. На тому етапі були досягнуті політичні домовленості, в рамках яких спікером став представник нашої політичної сили, а прем'єром - представник НФ. У будь-яких варіантах я виключаю ситуацію, при якій прем'єр-міністром може стати представник немає від Народного фронту. Це руйнує домовленості", - сказав Кононенко.Він також нагадав, що Михайло Саакашвілі не претендує

Схожі новини