Передплата 2024 «Добрий господар»

"Шахтар" прорвався у груповий раунд Ліги чемпіонів УЄФА

  • 26.08.2015, 09:12
  • 1 597

Футболісти донецького "Шахтаря" вшосте поспіль гратимуть у груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА, успішно подолавши у двоматчевому протистоянні австрійський "Рапід" у раунді плей-офф кваліфікації із загальним рахунком 3:2.

Після виїзної перемоги минулого тижня на "Ернст Хаппель" у Відні (1:0) "Шахтар" у домашньому матчі зіграв унічию із віце-чемпіоном Австрії у Львові - 2:2, повідомляє Укрінформ.

Донеччани добряче попсували нерви 30 тисячам вболівальників на стадіоні "Арена Львів" і були близькі до провалу, але впоралися із собою і все ж таки пройшли у груповий етап.

Усі голи були забиті у першому таймі. На 10-й хвилині вразив ворота "Рапіда" герой віденського поєдинку Марлос. Луїс Шауб (12) та капітан віденців Штеффен Хофманн (22) зрівняли рахунок за сумою двох зустрічей. Проте м'яч, забитий на 27-й хвилині Олександром Гладким допоміг "гірникам" остаточно вирішити питання виходу в груповий етап найпрестижнішого клубного єврокубка.

За дві хвилини до фінального свистка захисник гостей Маріо Зоннляйтнер отримав другу жовту картку і залишив поле. До цього моменту уболівальники "Шахтаря" вже мріяли про жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, яке відбудеться 27 серпня у Монако.

Серед учасників церемонії жеребкування після 3-річної перерви будуть представники київського "Динамо", яке потрапило в основний турнір Ліги чемпіонів без відбору.

Схожі новини