Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Точка видачі АЛЛО Express — тепер і у Львові

Отримувати свої покупки з allo.ua тепер можна ще в одному місці у Львові з безкоштовною доставкою

Адже наприкінці грудня 2023 року компанія АЛЛО відкрила свою четверту точку АЛЛО Express — у нашому місті! Вона працює з 09:00 до 21:00 у Сихівському районі Львова поряд із житловим комплексом «Леви міста» — на магістральній вулиці Стрийській, 45-Ж, приміщення № 9.

АЛЛО Express — це точки видачі товарів маркетплейсу АЛЛО з мінімальним асортиментом. АЛЛО Express має меншу площу, але впізнаваний дизайн. В точці видачі АЛЛО Express на вулиці Стрийській львів'яни можуть отримати товари продавця АЛЛО, замовлені у зручному форматі та з безпечного місця на сайті allo.ua чи у мобільному застосунку АЛЛО. Доставка замовлень в АЛЛО Express здійснюється безкоштовно — як і в усі інші магазини АЛЛО, які клієнти можуть вибрати для доставки товарів.

«Відкриття точок АЛЛО Express у Львові дасть нам змогу розвивати новий формат АЛЛО у західному регіоні країни. Сьогодні онлайн-трафік зростає, а поведінка клієнтів змінюється — вони віддають перевагу покупкам у зручному форматі, а отже точки видачі замовлень — це чудова можливість для клієнтів отримати замовлений онлайн товар не десь у місті, а якомога ближче до дому», — коментує Микола Астапов, директор із розвитку та форматів компанії «АЛЛО».

В АЛЛО Express також можна придбати найпотрібніші аксесуари: навушники, павербанки, картки пам’яті, захисне скло та плівку для екрана, стартові пакети телеком-операторів тощо. У магазинах нового формату передбачено примірочну, також тут є можливість загорнути товар у подарункове паковання. Експерти АЛЛО нададуть вичерпну консультацію щодо повного асортименту інноваційної техніки та аксесуарів, який можна замовити на маркетплейсі АЛЛО прямо з АЛЛО Express. За потреби клієнтам допоможуть із налаштуванням нового гаджета, активацією ліцензійних програм чи додатковою гарантією.

Розвиток формату АЛЛО Express пов’язаний зі змінами, що відбуваються на ринку ритейлу України. Клієнти дедалі частіше віддають перевагу онлайн-замовленням на allo.ua та у мобільному застосунку АЛЛО. Майже 40% продажів компанії припадає на онлайн-замовлення, тому клієнтам важливо надати можливість отримувати замовлення поряд із домом чи місцем роботи.

АЛЛО — маркетплейс національного масштабу з інноваційними товарами від електроніки та інструментів до іграшок та меблів, з доставкою замовлень додому, на пошту або в магазини у понад 100 містах України.

allo.ua — тицяй що хочеш!