Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Олексій Єлхін волонтер з Тернопільщини продав родинні реліквії для допомоги фронту

Волонтер з Тернопільщини Олексій Єлхін передав 8 дронів та 15 рацій Hytera для потреб підрозділів ЗСУ на Південному напрямку.

Для допомоги фронту екс-силовик продав родинну колекцію ікон.

«Дорогі друзі! Наша волонтерська група благодійного фонду „Друзі - разом до перемоги“ разом з колишнім співробітником СБУ на пенсії Олексієм Єлхіним раді передати нашим бійцям на фронт 8 дронів та 15 рацій моделі Hytera PD405, а також засоби особистої гігієни, теплі речі та продукти харчування (консерви, тушонка, чай, кава, їжа швидкого приготування, засоби від комарів). Задля допомоги нашим воїнам колишній співробітник правоохоронних органів, а нині пенсіонер Олексій Єлхін з Тернопільщини, продав сімейну колекцію ікон. Також особлива подяка за допомогу у зборі теплих речей та продуктів харчування місцевим підприємцям та односельчанам Олексія».

За словами волонтера Олексія Єлхіна, наразі бійці ЗСУ особливо гостро потребують великої кількості дронів для активної розвідки, патрулювання територій та коригування вогню артилерії. Аналогічні моделі дронів добре себе зарекомендували та уже використовуються МВС та СБУ для контролю та патрулювання територій в прифронтових містах. Рації Hytera PD405 наші силовики та військові використовують як для координації дій в середині розвідгруп так і для коригування роботи артилерії.

Схожі новини