Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Запрограмувала собі корону «Міс Львів-2017»...

У переможниці конкурсу краси Ірини Ткачук місце коханої людини – вакантне.

У Львові відбувся традиційний конкурс краси «Міс Львів-2017». За звання найкрасивішої дівчини міста на сцені Оперного театру боролися чотирнадцять конкурсанток. Вели церемонію Володимир Андрієвський та Тимур Мірошниченко. Святкову атмосферу підтримували співаки — Марія Яремчук, Іван Наві, Kishe, Христина Соловій, Tayanna.

На сцену вийшли красуні, одягнені у міні-сукні з глибоким декольте. Ведучі по черзі представляли кожну конкурсантку. Глядачі в залі підтримували їх оплесками та оваціями.

17-річна Ірина Ткачук отримала звання найкрасивішої дівчини Львова.
17-річна Ірина Ткачук отримала звання найкрасивішої дівчини Львова.

Наступний вихід у розкішних сукнях від дизайнера Олени Даць. Далі — дефіле у купальниках, що змусило частіше битися серця чоловічої аудиторії конкурсу краси. Дівчата вжилися в образ «чорних янголів». Раптом свято краси перервав технічний збій на сцені... Ні звуку, ні світла... Лише розгублені конкурсантки... Глядачі почали аплодувати. Ведучі жартували: «Від енергії та краси дівчат ламається апаратура...».

Поки журі обирало за кулісами ТОП-7, красуні вийшли на сцену в довгих червоних сукнях. За задумом режисерів шоу, конкурсантки зібралися на балу, де офіціанти їм приносять шампанське. Згодом до учасниць виходять кавалери, які запрошують на танго. Раптом з’являється дама у чорному, на її голові — корона. Це володарка титулу «Міс Львів-2016» Любов Бакай. Через лічені хвилини вона передасть корону комусь із дівчат. Бал закінчився, час оголошувати номінації.

«Міс фото» — Ірина Новик, «Міс глядацьких симпатій» — Божена Любінецька (одна з турфірм подарувала дівчині поїздку у Париж), «Міс дружба» — Анастасія Рассохіна, «Міс чарівність» — Софія Мичко, «Міс усмішка» — Христина Сапій. Одним із найпочесніших титулів конкурсу є «Міс добре серце». Цю стрічку одягають дівчині, яка реалізувала найкращий соцпроект. Цьогоріч це Юлія Матковська, яка також стала першою віце-міс. Друга віце-міс — Марта Шевчук. Корону «Міс Львів-2017» одягнули 17-річній Ірині Ткачук. Оргкомітет «Міс Львів» подарував їй відпочинок у готелі Hilton, що у турецькому Даламані. Дівчина представлятиме Львів на конкурсі краси «Міс Україна-2017».

Ірина Ткачук навчається у Національному університеті «Львівська політехніка» на програміста. З дитинства займається вокалом, обожнює подорожувати. Вважає, що справжня краса жінки — гармонійне поєднання яскравої зовнішності, розуму та доброго серця.

Йду за куліси, щоб поспілкуватися з новоспеченою міс. «Ніколи не брала участі в конкурсах краси, — каже дівчина. — Прийшла на кастинг за порадою мами. Досі не можу оговтатися, думаю, що це сон! Підготовка до конкурсу була складною, графік розписаний по хвилинах. Щодня проводили на репетиціях по п’ять годин, займалися соцпроектами — відвідували дітей з інтернатів, організовували для них пікніки. Хоча підготовчий процес забирав чимало часу, але це приносило задоволення. Буду сумувати за тими часами».

— З ким поїдете до Туреччини на відпочинок?

— З мамою, бо наразі не маю коханої людини.

Фото «Дивись.інфо».

Схожі новини