Добра кухня

1 пачка листкового тіста сезонні ягоди і фрукти цукор-пудра – для посипання

48 квадратів з тіста філо (12×12 см) розтоплене масло – для змащування

350 г копченого м’яса або ковбаси 400 г вареної або консервованої квасолі

помідори, сир сулугуні, листкове тісто

600 мл кетчупу, 2 цибулини, 5 великих зубчиків часнику

1 кг яловичини

Для млинців: 6 ст. ложок вершкового масла 720 мл молока

Початок весни не обходиться без квітів і теплих побажань чарівним жінкам

До свята 8 Березня Наталя Сітовська з Луцька вирішила поділитися з читачами журналу рецептом кексів з цікавим оформленням. Кекси матусі допомагав робити син Вітусик, які урочисто подарував рідним бабусям у жіночий день.

Для бісквіта: 140 г борошна 1 ч. ложка розпушувача 6 яєць

Для начинки 1: листя салату натертий твердий сир