Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Тягнибок:"Ситуацію може переламати тільки вулиця"

  • 04.02.2014, 12:22
  • 854

Голова адміністрації президента Андрій Клюєв зібрався в прем'єр-міністри. На його місце мітить його перший заступник Андрій Портнов.

Про це в кулуарах Верховної Ради розповів лідер "Свободи" Олег Тягнибок, повідомляє Gazeta.ua.

"Це означає, що влада ніяких уроків не зробила. Це ж абсолютно зрозуміло, в кабінеті Рибака нічого не вирішується. Вирішується тільки на Банковій. Це є ілюзія, що ми можемо тут когось переконати. Буде вказівка — буде голосування, не буде — не буде голосування", — сказав він.

За словами Тягнибока ситуація є катастрофічною.

"Влада ні на які поступки не йде. Не усвідомлює, що мусять бути кроки, які врятують державу. Плюс сьогодні реальна загроза інтервенції Росії, яка вже активізувала свою п'яту колону і те, що з'явився в Харкові "Український фронт", який є гібридом сталінізму і чорносотенства", — зазначив лідер "Свободи".

На думку Тягнибока сьогоднішній порядок денний свідчить про те, що влада ні на які поступки не піде. Він розповів, що вчора ходив на нараду до спікера Володимира Рибака — там ні про що не домовилися.

Тягнибок зауважив, що сьогодні може бути "блокування трибуни".

"Це вирішується за 30 секунд", — сказав він.

На запитання чи є в опозиції більшість, про що вчора говорив Юрій Луценко, Тягнибок попросив не піднімати це питання. Він каже, що поки що вони закликатимуть до совісті "регіоналів".

"Ситуацію може переламати тільки вулиця", — зазначив лідер "Свободи".

Схожі новини