Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Суд закрив справу проти Власенка про побиття Окунської

  • 17.01.2014, 16:17
  • 763

Печерський районний суд Києва закрив кримінальну справу стосовно захисника екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Сергія Власенка у зв'язку з закінченням строків давності.

Таке рішення оголосив головуючий у даній справі суддя Олег Білоцерківець, повідомляє "РБК-Україна".

"Власенка від кримінальної відповідальності у зв'язку із закінченням строків давності звільнити", — сказав Білоцерківець. Таким чином, суд задовольнив клопотання захисту Власенка щодо закриття кримінальної справи у зв'язку із закінченням строків давності, яке було заявлено на минулому засіданні.

Разом з цим, суд залишив колишній запобіжний захід Власенко до набрання чинності даного рішення. Суддя зазначив, що протягом семи днів сторони можуть оскаржити рішення суду. Власенко зазначав, що це справа "надумане і безпідставне, а в матеріалах слідства немає жодних фактів, що підтверджують звинувачення проти Власенка".

Проти Власенка було відкрито кримінальне провадження про підозру його у заподіянні тілесних ушкоджень своїй колишній дружині Окунської. У листопаді Печерський райсуд Києва обрав стосовно Власенко запобіжний захід у вигляді застави в сумі майже 23 тис. грн. Також було обмежено можливість пересуватися по країні, і заборонений виїзд за кордон.

Схожі новини