Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові підняли олімпійський прапор з нагоди відкриття Олімпійських Ігор (ФОТО)

  • 24.07.2024, 15:45
  • 263

У сквері На валах підняли олімпійський прапор з нагоди відкриття Ігор XXXIII Олімпіади-2024 в Парижі, які розпочнуться 26 липня

Фото пресслужби Львівської обласної ради
Фото пресслужби Львівської обласної ради

Найпрестижніший мультиспортивний форум чотириріччя збере понад 10 тисяч спортсменів з усього світу, які боротимуться за 329 комплектів нагород у 32 видах спорту.

Традиційно підняття олімпійського прапору є символом підтримати українських спортсменів, які беруть участь в Олімпійських іграх та популяризують олімпійські цінності серед дітей та молоді.

Цьогоріч, у складі олімпійської збірної команди України на Іграх в Парижі змагатимуться 10 представників олімпійської Львівщини: Оксана Лівач (вільна боротьба), Юлія Бірюкова (велосипедний спорт), Аліна Мельник (художня гімнастика), Владислав Лавський (легка атлетика), Мар’яна Шостак (легка атлетика), Вероніка Марченко (стрільба з лука), Павло Коростильов (стрільба кульова) та футболісти Данило Сікан, Олексій Сич і Олег Федор.

У межах урочистостей у сесійній залі обласної ради відбулася святкова Академія, присвячена 130-річчю утворення МОК та 100-річчю здобуття спортсменом Львова першої олімпійської медалі.

Також присутні погасили тематичний конверт та авторську марку з нагоди урочистостей.

Схожі новини