Передплата 2024 ВЗ

Дюбуа планує оскаржити результати бою проти Усика

  • 27.08.2023, 13:00
  • 1 294

Він стверджує, що у нього «вкрали перемогу»

Фото із відкритих джерел
Фото із відкритих джерел

Команда Даніеля Дюбуа заявила, що хоче отримати бій-реванш з Олександром Усиком. Вона готова оскаржувати рішення арбітра, адже вважає, що перемогу «вкрали».

Про намір оскаржити рішення арбітра команда Даніеля Дюбуа та сам британець заявили одразу на ринзі після завершення поєдинку.

Вони вважають, що в Дюбуа «вкрали» перемогу, через епізод на початку п’ятого раунду, коли Даніель Дюбуа наніс удар по Олександру Усику, і українець упав на канвас. Рефері в ринзі класифікував цей удар як нижче поясу, тому бій призупинили і дали Усику час на відновлення.

«Я не вважаю, що це удар нижче поясу. Я думаю, що наніс його за правилами і що у мене вкрали перемогу. Мене сьогодні пограбували, я ще повернуся», — заявив Дюбуа в ринзі.

Продюсер британця Френк Воррен заявив, що команда Дюбуа буде оскаржувати рішення рефері щодо удару нижче поясу. Таким чином, Воррен хоче досягти реваншу між Усиком та Дюбуа — умова, що не була прописана у контракті.

«Ми подамо апеляцію на те, що відбулося. Керівні структури мають переглянути та оголосилити про реванш. Удар був чистим, Дюбуа мав виграти», — додав Воррен.

Упродовж бою Дюбуа кілька разів пробивав нижче поясу, на що Усик звертав увагу рефері. В епізоді у п’ятому раунді через зупинку таймера, пауза на відновлення тривала приблизно п’ять хвилин.

Схожі новини