Передплата 2024 «Добра кухня»

На Львівщині відбувся чемпіонат пам’яті Дмитра Сидорука

  • 15.05.2023, 16:45
  • 838

Минулого тижня у спорткомплексі олімпійської підготовки товариства «Динамо» у Львові відбувся чемпіонат Львівської області зі стрільби з лука серед юніорів та кадетів, присвячений пам’яті воїна-спортсмена Дмитра Сидорука

Фото Львівської ОВА
Фото Львівської ОВА

У змаганнях взяли участь понад 80 юних спортсменів у категоріях юніори 18−20 років та кадети, яким до 18 років. Лучники змагалися на дистанціях 70 метрів та 60 метрів у особистих і командних дисциплінах.

Ці змагання були відбірковими до складу збірної команди Львівщини зі стрільби з лука, яка наприкінці місяця візьме участь у чемпіонаті України серед цих вікових категорій.

Змагання організували за підтримки управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації, обласної федерації зі стрільби з лука та львівської обласної організації товариства «Динамо». Переможці та призери у всіх дисциплінах отримали ексклюзивні дипломи та медалі, спеціально виготовлені для цього заходу.

Дмитро Сидорук приєднався до війська ще у 2014 році. Він обороняв Луганський аеропорт та отримав травми, від яких довго відновлювався. Згодом успішно виступав на міжнародних «Іграх Нескорених», тренував побратимів і координував рух «Нескорених» на Львівщині. Рік тому Дмитро знову став на захист України. У квітні він загинув у бою із окупантами.

У лютому 2023 року управління молоді та спорту Львівської ОВА повідомило про перейменування однієї з обласних спортивних шкіл у Комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу імені Дмитра Сидорука.

Схожі новини