Передплата 2024 ВЗ

Ухвалений бюджет-2020 зробить комфортнішим життя кожного українця, — Гончарук

  • 14.11.2019, 15:16
  • 612

Ухвалений Верховною Радою державний бюджет на 2020 рік зробить комфортнішим життя кожного українця.

Про це заявив прем’єр-міністр Олексій Гончарук на своїй сторінці у Facebook.

«Новий день — нова перемога… Ми в уряді впевнені, що бюджет розвитку та безпеки людей вже найближчим часом зробить комфортнішим життя кожного українця: від немовляти до людини поважного віку», — написав Гончарук.

За його словами, уряд у цьому контексті робитиме конкретні кроки для досягнення конкретних результатів, зокрема у сфері медицини.

«По-справжньому безкоштовні пологи, лікування інсультів, інфарктів та лікування немовлят в рамках програми медгарантій. Ще більше карет „швидкої“ плюс відкриття у кожній області України відділень екстреної допомоги для зменшення часу очікування приїзду на виклики», — зауважив керівник уряду.

Крім того, зазначив він, переміщення Україною стане швидшим, комфортнішим і безпечнішим.

«Так, на наступний рік ми заклали рекордну суму коштів на розвиток інфраструктури. Передбачено й розвиток та підтримку у належному стані українських аеропортів та мостів», — додав Прем'єр-міністр.

Він також зауважив, що планується створення одного з важливих інструментів освіти — програми «Спроможна школа для кращих результатів», що має на меті підвищення якості освіти у маленьких містах і селах.

«Мотивація для молодих учителів із 10-річним досвідом у вигляді щорічної фінансової підтримки — 21 тис. грн», — додав Гончарук.