Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Рекордний джекпот у США — понад півтора мільярда доларів!

Шанс на виграш у популярній лотереї Mega Millions — один на понад 300 мільйонів. Але хтось усе-таки виграв…

Зображення mlive.com.
Зображення mlive.com.

У американському штаті Флорида хтось «зірвав» рекордний джекпот — 1,55 мільярда доларів. Виграш у лотерею Mega Millions став третім за розміром в історії США.

Чому на кону була така величезна сума? Протягом понад 30 останніх розіграшів популярної лотереї Mega Millions переможців не було, ось півтора мільярда «зелених» поступово й «набігли»… Перед тим джекпот цієї лотереї «зірвали» 18 квітня цього року: тоді переможець, що придбав щасливий лотерейний квиток у Нью-Йорку, виграв «лише» 20 мільйонів доларів. Порівняно з 1,5 мільярда, це просто жалюгідна сума…

Треба було вгадати 5 чисел із 70. І ще одне з 25

Коли не відомий наразі щасливчик зголоситься, матиме на вибір два варіанти дій. Якщо погодиться одержувати свої гроші протягом 29 років, то виграш становитиме 1,55 мільярда доларів. А от якщо захоче взяти гроші відразу, то виграш «усохне» до 757,2 мільйона (усі суми, звичайно, до сплати податків).

Виграти у лотерею Mega Millions надзвичайно важко, адже треба вгадати не лише 5 чисел із 70, а й також одне з 25… І тим не менше, рекордні джекпоти час від часу «зривають». Один лотерейний квиток Mega Millions коштує лише два долари. Тож це непогана інвестиція… Якщо пощастить.

Схожі новини