Передплата 2024 ВЗ

Російські туристи чи бойовики путіна?

Як тільки в росії запахло смеженим, сотні тисяч росіян кинулись тікати із своєї країни: в Казахстан, Грузію, Монголію, Вірменію і багато інших країн

Фото Укрінформ
Фото Укрінформ

Кажуть, що хочуть уникнути мобілізації. Але коли їх країна підло і підступно напала на Україну, вони десятками тисяч не виходили на вулиці, щоб протестувати проти цієї агресії. Вони в переважній більшості повністю підтримували путіна.

На них нічого не діяло: ні варварське бомбардування мирних українських міст і селищ, ні убивства десятків тисяч українців, ні тисячі убитих дітей, ні катування мирних людей, ні ґвалтування українських жінок…

Вони все це знали, але удавали, що не знають. Але тепер війна прийшла у їх дім. Невелика частина цих людей протестує, палить військкомати, вбиває воєнкомів, але переважна більшість іде на війну — «защіщать родину».

Правда, не говорять від кого чи від чого, треба захищати країну, і при чому тут Україна. Це ж не Україна напала на їх країну, а навпаки. Водночас деяка частина втікає з росії, рятується від мобілізації.

Що це може означати для країн, куди пішли потоки росіян?

Це не біженці, а туристи. І вони дуже швидко про себе нагадають тим країнам, які їх зголосились прийняти.

Для мене не дуже була зрозумілою позиція наших американських друзів, які вирішили приймати тих росіян, які втікають від мобілізації. Можна лише здогадуватись, скільки серед них буде агентів фсб й інших спецслужб.

Мені здається, американці просто так, без дуже прискіпливої перевірки, їх впускати не повинні. Як відрізнити: хто дійсно втікає від мобілізації, а хто ще три місяці тому палко підтримував вбивства українців? Дуже жорсткі вимоги потрібні для них. Вони не мітингують, щоб вимагати не порушувати їх права на вільні ЗМІ, а покірно слухають колективного геббельса. Думаю, не мине багато часу, як вони дружно вийдуть на вулиці американських міст «с требованиями» про поновлення їх прав на російські телеканали. Будуть вимагати російську мову у державних установах, бо вони іншої не знають, російські школи для своїх дітей, бо їм так зручно буде вчитись, про вільний продаж російської водки, бо вони без неї жити не можуть. Знайдуться активісти — фсбешна агентура, які почнуть створювати комітети спасіння росіян і, нарешті, проголосять, наприклад, ПРНРФ — «північну російську народну республіку Флориди».

За один день проведуть референдум телефоном і вранці оголосять про незалежну суверенну державу, яка народилась в результаті вільного волевиявлення пригноблених мешканців Північної Флориди. А путін після обіду оголосить про її визнання, як незалежної держави, Лукашенко і деякі африканські країни також визнають її суверенітет.

путін, зважаючи на прохання «законообраної» влади цієї народної республіки, прийме рішення про входження ПРНРФ до складу рф. росія буде святкувати: нарешті Північна Флорида повернулась у «родную гавань».

А якщо американці чинитимуть цьому опір — медведєв, цей бойовий півник путіна, залякає США ядерною зброєю рф, яка, як він скаже, вже націлена на усю територію США. І підводні ядерні атомоходи рф оточили США з усіх сторін.

Це не блеф, це може бути реальністю. Хіба в Україні не це зараз відбувається?

Якщо світ не зупинить путіна, він знищить увесь світ

російські туристи можуть і Макрону піднести подарунок: замість французької Гвіани на мапі світу з’явиться «Русская Гвіана». Про це одного разу може оголосити новий уряд цієї вже «незалежної держави», який буде створений за результатами референдуму. Його вночі проведе населення французької Гвіани в особі російських туристів, які зійдуть на берег із круїзного лайнера. Макрон і французька держава багато років пригноблювали місцеве населення, тому російські громадяни із круїзного лайнера прийшли дати їм свободу. Народ французької Гвіани, як буде повідомлено, з великим оптимізмом взяв участь у референдумі, і 79 відсотків населення цього, колись французького анклаву, проголосувало за Незалежну російську Гвіану і звернулось до путіна прийняти нову державу до складу рф.

Що тоді скаже Макрон?

Буде пропонувати вести переговори, щоб не злити путіна. І таких прикладів може бути багато.

росія і російське населення — це загальнопланетарна небезпека, і країни світу повинні, нарешті, це усвідомити!

Україна — це останній бар'єр на шляху до світової трагедії. Саме тому світ повинен негайно об'єднатись і зупинити путіна в його ядерному шантажі!

Ще є час і є можливості. Санкції і заяви вже неефективні і не діють. Потрібні рішучі кроки. Потрібен — результат. Якщо світ не зупинить путіна, він знищить увесь світ.

Схожі новини