Передплата 2024 «Добрий господар»

"Я з нашими спецслужбами", - Трамп зробив категоричну заяву про Кремль

  • 12.11.2017, 13:30
  • 4 874

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп згоден із висновками американських спецслужб, які звинуватили Росію у втручанні в президентські вибори в США в 2016 році.

Про це передає Reuters.

"Щодо того, вірю я чи ні. Я з нашими спецслужбами. Особливо в нинішньому положенні", - сказав президент США.

Разом із цим, Трамп наголосив, що не планує сперечатися з президентом Росії Володимиром Путіним на цю тему. Голова американської держави вказав, що мова йде про невтручання Путіна і інших представників влади в Росії в президентські вибори у США.

Крім того, Трамп зазначив, що має намір продовжити переговори з таких питань, як ситуація в Сирії, Північній Кореї та Україні.

Маккейн: довіра Трампа до Путіна - загроза нацбезпеці США

Сенатор США Джон Маккейн заявив, що довіра Трампа словам Путіна про невтручання РФ у американські вибори загрожує нацбезпеці країни.

Про це повідомляє офіційний сайт політика.

"Немає ніякої "Америки перш за все", коли довіряєш словам полковника КДБ, а не ЦРУ", - йдеться у заяві.

"Володимир Путін не переймається інтересами Америки. Вірити в протилежне - це не просто наївно, це ставить під загрозу нашу національну безпеку", - переконаний Маккейн.

Як повідомлялося, під час саміту у В'єтнамі президент США Дональд Трамп заявив, що Путін переконував його у невтручанні РФ у американські вибори, і цьому можна вірити.

ЦРУ про заяву Трампа: РФ втручалася у вибори США

ЦРУ підтвердило позицію про втручання Росії у вибори США після заяв Трампа про заперечення Путіна.

Про це у коментарі американському виданню The Hill повідомив директор ЦРУ Майк Помпео.

"Ми підтримуємо та завжди підтримували висновки розвідувального співтовариства, оприлюднені в січні 2017 року під назвою "Оцінка російської діяльності та намірів на останніх виборах у США". Оцінки розвідки щодо втручання Росії у вибори не змінилися", - наголосив Помпео.

Як повідомлялося, під час саміту у В'єтнамі президент США Дональд Трамп заявив, що Путін переконував його у невтручанні РФ у американські вибори, і цьому можна вірити.

Трамп: "Росія може допомогти вирішити проблему України"

Президент США Дональд Трамп заявив, що хоче вирішити проблему КНДР, Сирії, України, тероризму і в цьому, на його думку, може дуже допомогти Росія.

Про це американський лідер написав у Твіттері.

"Коли все хейтери і дурні зрозуміють, що хороші відносини з Росією — це добре, а не погано... Я хочу врегулювати (ситуації, — ред.) в Північній Кореї, в Сирії, Україні, вирішити проблему тероризму, і Росія може дуже допомогти!", - йдеться в повідомленні Трампа.

В іншому твіті Трамп написав, що мав зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним.

"Була хороша бесіда по Сирії. Сподіваюся на його допомогу і на допомогу Китаю в спільному вирішенні небезпечної північнокорейської кризи. Є прогрес", — написав Трамп.

Схожі новини