Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

“Пентхаус” оголосив нагороду в 1 мільйон доларів за відео з Трампом і повіями в Москві 

  • 11.01.2017, 17:27
  • 4 710

Видання опублікувало відповідний твіт у своєму аккаунті, запропонувавши нагороду за “ексклюзивні права” на відео.

Британський еротичний журнал Penthouse заявив, що заплатить мільйон доларів за відео, на якому, як повідомляють ЗМІ, обраний президент США Дональд Трамп розважається з повіями в Москві.

Як повідомляв УНІАН, американське видання Buzzfeed опублікувало 35-сторінкову доповідь про збір спецслужбами компромату на обраного президента США Дональда Трампа.

Автор доповіді заявляє, що колишній співробітник російських спецслужб розповів йому про стеження ФСБ за Трампом, коли той був у Москві у 2013 році.

Зокрема, стверджується, що російські спецслужби прослуховували номер в готелі Ritz Carlton, куди Трамп запрошував повій. Трамп назвав цю доповідь неправдивою, а її публікацію — “політичним полюванням на відьом”.

У Кремлі назвали «вигадками» заяви про наявність у Москви компромату на Трампа

Пєсков назвав «вигадкою» заяви, що влада Росії збирає компромат на обраного президента США Дональда Трампа.

«У Кремля немає компромату на Трампа, ця інформація не відповідає дійсності і є ні чим іншим, як абсолютною вигадкою», — заявив речник Кремля Дмитро Пєсков.

Він додав, що Кремль не збирає компромату і на Гілларі Клінтон. За словами Пєскова, твердження про протилежне є «абсолютною фабрикацією і повною нісенітницею».

«Кремль не займається збором компромату», — додав речник президента Росії Володимира Путіна.

10 січня CNN, The New York Times, Reuters, AP й інші західні інформаційні агентства повідомили, що Федеральне бюро розслідувань США вивчає обґрунтованість повідомлень, ніби російські спецслужби мають особисту та фінансову інформацію, яка може скомпрометувати обраного президента США Дональда Трампа.

Згідно з повідомленнями, ці дані містилися у короткому викладі на двох сторінках, доданому до звіту, який минулого тижня американські спецслужби представили щодо втручання Росії у президентські вибори. Цей додаток вважається настільки дражливим, що його надали лише чинному президентові Бараку Обамі, обраному президенту Дональду Трампу та вісьмом лідерам у Конгресі США.

Інформацію про нібито наявний у Росії компромат на Трампа передав США колишній британський розвідник, якого американці вважають таким, що заслуговує на довіру. Цей британець отримав відомості від своїх контактів у Росії. Як керівник приватної розшукової компанії, він займався збором інформації про Дональда Трампа на замовлення його американських опонентів. Спочатку це були суперники в боротьбі за номінацію в Республіканській партії, а після того, як партія висунула Трампа кандидатом, фінансувати розслідування стали донори Гілларі Клінтон.

Голови американських розвідувальних служб визнали за необхідне довести до Трампа ці неперевірені відомості, щоб він знав, яка інформація циркулює про нього серед істеблішменту США.

Підтвердження цих відомостей означатиме, що Росія зібрала компромат і на Гілларі Клінтон, і на Дональда Трампа, але перед виборами використовувала його лише проти кандидата Демократичної партії.

Джерело: Радіо Свобода

Трамп назвав брехнею опубліковане на нього «досьє» і чутки про «компромат»

Американське видання Buzzfeed опублікувало досьє на новообраного президента США Дональда Трампа від особи, яка називає себе колишнім британським розвідником.

Сам Трамп та його команда вважають документ нісенітницьою.

На переконання анонімного розвідника, Трамп має тісні стосунки з Кремлем, а той, в свою чергу, має на Трампа компромат.

Твердження у цьому досьє є такими, що не піддаються перевірці, а сам текст має численні фактичні помилки, пише видання.

Документ, чутки про який точилися кілька місяців, набув статусу легенди серед журналістів, адвокатів та розвідників, яким пощастило його побачити.

Досьє, що являє собою збірку рапортів, містить твердження про контакти Трампа з російськими спецслужбами, а також опис його статевої активності, зафіксованої росіянами.

Репортери BuzzFeed у США та Європі не знайшли ніяких підтверджень чи спростувань написаного у досьє на Трампа.

Зазначається, що документ був підготовлений для політичних опонентів Трампа. Серед його тверджень є не лише такі, що неможливо перевірити, а й геть помилкові.

Наприклад, у ньому міститься помилкове найменування компанії — «Alfa Group» замість «Alpha Group». Також у документі підмосковна Барвиха називається місцем, зарезервованим для політичної еліти Росії, хоча це не відповідає дійсності.

«Особа, що створила це, керувалася фантазіями або сподівался, що ліберальні медіа подадуть цю брехливу історію незалежно від її правдивості», — прокоментував документ повірений Дональда Трампа Майкл Коен.

Сам Трамп коротко охарактеризував документ у мережі Twitter як «Брехливі новини» і «охоту на відьом».

Джерело: Громадське

CNN: "Розвідка США повідомила про наявність у Росії компромату на Трампа"

Наразі, за даними CNN, ФБР перевіряє достовірність цих даних.

Секретна частина доповіді, нещодавно представленої американською розвідкою Бараку Обамі і Дональду Трампу, включала інформацію про те, що російські спецслужби нібито володіють інформацією, яка містить фінансові та особисті дані, що компрометують нового президента США Трампа.

Про це повідомляє телеканал CNN з посиланням на кількох офіційних осіб, ознайомлених зі змістом доповіді.

За даними джерел телеканалу, ця інформація була представлена в документі на двох сторінках, доданому до звіту про кібератаки Росії з метою втручання у вибори в США.

За інформацією джерел, рішення розвідки включити цю інформацію в доповідь, мало продемонструвати, що в Росії була «інформація, потенційно небезпечна для обох політичних партій, але вона випустила тільки ту, що заподіяла шкоду Хілларі Клінтон і демократам».

Також зауважується, що інформація про наявність компромату на Трампа нібито надійшла від колишнього співробітника британської розвідки, якого американські спецслужби вважають «надійним джерелом».

Американське видання Buzzfeed опублікувало 35-сторінкову доповідь про збір російськими спецслужбами компромату на обраного президента США Дональда Трампа.

Документ, як стверджується, був підготовлений неназваним колишнім співробітником британської розвідки для політичних опонентів Трампа.

Автор доповіді заявляє, що колишній співробітник російських спецслужб розповів йому про стеження ФСБ за Трампом, коли той був у Москві у 2013 році. Зокрема, як стверджується, російські спецслужби прослуховували номер в готелі Ritz Carlton, куди Трамп запрошував повій.

Buzzfeed зазначає, що ця доповідь кілька місяців обговорювалася в середовищі журналістів, парламентаріїв та представників розвідки. Кореспонденти видання намагалися перевірити факти, що містяться в документі, але не змогли підтвердити або спростувати їх.

При цьому в документі є неточності, які Buzzfeed називає "явними помилками".

files/2017/01/Trump-Intelligence-Allegations.pdf

Схожі новини