Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Нью-Йорк оговтується від «Сенді» і готується до «Сенді-2»

  • 05.11.2012, 15:48
  • 1 303

Влада Нью-Йорка доклала чималих зусиль, аби поліпшити ситуацію в місті після урагану «Сенді», але вона ще далека від нормальної. Багато жителів «Великого яблука» досі сидять без електрики і пального, їх будинки затоплені, а транспорт ходить дуже проблематично.

Нью-Йоркську біржу відкрили після дводенного простою, лінії метро відновили роботу в обмеженому режимі. Деяким нью-йоркцям доведеться чекати ще тиждень, поки компанія Consolidated Edison відновить енергопостачання. У мегаполісі без електрики залишаються 650 тис. осіб. Зросла кількість аварій на дорогах із відключенням світлофорів через відсутність електрики. У деяких районах через відсутність світла збільшилась кількість грабежів. Ураган «Сенді» обрушився на східне узбережжя США в ніч на минулий понеділок. Жертвами стихії стали близько ста осіб. Більшість загиблих у Нью-Йорку.

Тим часом синоптики попереджають, що через тиждень, 8-9 листопада, по Нью-Йорку та всьому північно-східному узбережжі США може вдарити новий потужний ураган «Сенді-2».

Схожі новини