Передплата 2024 «Добрий господар»

В Лук’янівському СІЗО прокоментували нічну пожежу

  • 07.05.2017, 14:50
  • 1 904

Нічна пожежа в Лук’янівському СІЗО сталася не на території корпусу для неповнолітніх, як про це повідомлялося раніше, а на даху над однією з адміністративних будівель.

Про це повідомив заступник начальника ізолятора Віталій Шкурба.

«Ця частина будівлі — адміністративна, під ним (дахом) розташовані кабінети медпрацівників і співробітників соціальної служби. В цій частині будівлі житлових приміщень немає», — сказав він в ефірі телеканалу «112 Україна» в неділю, 7 травня, вдень.

«Близько 1:40 виникла пожежа на даху адміністративної будівлі для утримання ув’язнених. Був викликаний наряд ДержНС і оперативна група Шевченківського райуправління поліції. Пожежа була локалізована о 2:57, постраждалих немає. Під час пожежі евакуйовані 43 людини з сусідньої частини будівлі», — розповів він і додав, що частину згорілого шиферу з даху вже прибрали силами працівників СІЗО.

Попередня причина пожежі, за словами заступника начальника СІЗО, — замикання електропроводки.

Як інформував ZAXID.NET, в Києві на території Лук’янівського слідчого ізолятора в ніч на неділю сталася велика пожежа. Національний центр правозахисту повідомляв, що пожежа виникла в корпусі для неповнолітніх ув’язнених. Цю інформацію також підтвердив екс-голова Державної пенітенціарної служби Сергій Старенький.

«Саме тут останнім часом концентрувалися елітні в’язні. І камери цього корпусу використовувались як VIP-камери», — заявив Старенький.

Джерело: zaxid.net

В Києві сталася пожежа у Лук’янівському СІЗО

В київському слідчому ізоляторі (Лук’янівському СІЗО) сталася пожежа в корпусі для утримання неповнолітніх.

«В Києві горить одна з будівель слідчого ізолятора на вулиці Дегтярівській, 13. На подвір’ї видно відкритий вогонь, чути вибухи шифера», — повідомила в ніч з суботи на неділю «Українська правда».

Національний центр правозахисту повідомляє, що пожежа виникла в корпусі для неповнолітніх ув’язнених.

Як видно з відео, дах будівлі корпусу для неповнолітніх весь охоплений полум’ям. На місці працювали пожежники.

Співробітники СІЗО уточнили, що пожежа виникла після відбою в житловій зоні, повідомив телеканал «112 Україна». Він також повідомив з посиланням на патрульну поліцію, що пожежу локалізували. Загиблих чи постраждалих внаслідок пожежі немає.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини