Передплата 2024 «Добрий господар»

Нацрада займеться скандальним сюжетом "Інтера" про Небесну Сотню

  • 23.02.2016, 14:56
  • 2 837

Про це повідомив глава регулятора Юрій Артеменко.

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення винесе питання про призначення позапланової перевірки телеканалу "Інтер", де також буде розглянуто питання щодо сюжету про Небесну Сотню, на засідання в четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

За словами Артеменка, раніше на засідання вже було винесено питання про призначення перевірки телеканалу у зв'язку з трансляцією фільму, у якого є ознаки порушення українського законодавства.

"Я попросив, щоб ми додали до проекту цього рішення і питання щодо сюжету (про Небесну сотню — ред.)", — повідомив Артеменко.

Приходько відмовляється співпрацювати з телеканалом «Інтер»

Причиною стала нецензурна лайка шеф-редактора на адресу інтерв'ю з рідними героїв Небесної Сотні.

Відома українська співачка Анастасія Приходько заявила, що віднині не співпрацюватиме з телеканалом Інтер.

Про це виконавиця написала у Facebook, передає «Є!». Причиною стала нецензурна лайка шеф-редактора телеканалу , громадянки Росії Марії Столярової. Інцидент стався під час недільної програми 21 лютого.

У прямому включенні з Майдану на панахиді на честь вшанування героїв Небесної Сотні шеф-редактор за кадром висловилась лайкою на адресу родичів загиблих хлопців, котрі давали коментарі у прямому ефірі. Приходько різко відреагувала на такі дії шеф-редактора Інтеру.

"Таку цинічність та бездуховність не можна вибачати! Я відмовляюсь співпрацювати з цим каналом!" - наголосила співачка.

Виконавиця підкреслила, що знущання зі сліз матерів не можна вибачати.

Джерело: ednist.info

Редактор “Інтера” під час сюжету про Майдан назвала Небесну Сотню «х*йньою»

У прямому ефірі під час трансляції з Майдану Незалежності, де люди вшановували пам’ять Героїв Небесної Сотні, шеф-редактор телеканалу «Інтер» Марія Столярова, перервала ефір словами “Ну-ка давайте заканчивайте эту х*ню”.

Під час програми “Подробности недели Интер 21.02.2016” в сюжеті про Небесну Сотню на телеканалі трапився незрозумілий інцидент.

В сюжеті йшлося про родичів загиблих під час розстрілів на Євромайдані 18-21 лютого.Одразу перед словами ведучого телеканалу в ефірі прозвучали слова Марії Столярової з московським акцентом “Ну-ка давайте заканчивайте эту х*ню”.

Нагадаємо, нещодавно громадські активісти закидали ватою входи до телеканалів, які вони вважають “ватними”. Серед них був телеканал Інтер.

Марія Столярова — громадянка Російської Федерації, раніше працювала на російському телеканалі “Рен ТВ”. Вона стала відомою завдяки проекту “Я была на войне”. Вона — автор репортажів про ситуацію на сході України для телеканалу Рен ТВ. В одному зі своїх інтерв’ю Столярова заявила, що в Україні триває громадянська війна. а українці і росіяни — один народ. Нагадаємо, 51% акцій телеканалу “Інтер” належить холдингу UA Inter Media Group, який минулого року був куплений компанією GDF Media Ltd Дмитра Фірташа. 20% — екс-головіадміністрації президента Віктора Януковаича Сергію Льовочкіну, ще 29% — російському “Первому каналу”.

Схожі новини