Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У матчі з «Маккабі» потрібна тільки перемога

Інший результат зробить шанси «Динамо» на вихід із групи, де грають «Челсі» й «Порту», мінімальними  

Поєдинок другого туру групового етапу футбольної Ліги чемпіонів проти тель-авівського “Маккабі” (Ізраїль) київське “Динамо” зіграє у вівторок, 29 вересня, на стадіоні “Самі Офер” у Хайфі.

Делегація “Динамо” вилетіла до Ізраїлю в понеділок. Не полетіли разом із командою Юнес Беланда (напередодні скаржився на біль у животі), Євген Макаренко, Микита Бурда й Сергій М’якушко. На стадіоні буде аншлаг - за кілька днів до матчу всі квитки було продано. Динамівців на “Самі Офер” підтримають близько 700 уболівальників, більшість з яких - вихідці з України, що живуть в Ізраїлі.

У Хайфі “Динамо”, якщо хоче поборотися за вихід із групи, мусить перемагати. Зробити це, вважає колишній гравець “біло-блакитних” Віктор Хлус, буде нелегко. “Хоча чемпіонат Ізраїлю не найсильніший у Європі, його клуби-лідери, зокрема тель-авівський “Маккабі”, здатні на сюрпризи”, - зауважив Хлус. І припустив, що матч завершиться внічию 1:1... А ось інший динамівський ветеран, Олег Кузнецов, вірив у перемогу киян. “Клас гостей вищий, і саме це стане запорукою їхнього успіху, - вважає Кузнецов. - Ставлю на перемогу “Динамо” з рахунком 3:1”.

Нагадаємо, у кваліфікації “Маккабі” пройшов такі досить серйозні команди, як чеська “Вікторія Пльзень” і швейцарський “Базель”. Тож “однією лівою” клуб із Тель-Авіва не обіграєш... В іншому матчі групи G “Порту” приймає у вівторок лондонський “Челсі”.

Футбол. Ліга чемпіонів

Група G

І В Н П М О

“Челсі” 1 1 0 0 4-0 3

“Порту” 1 0 1 0 2-2 1

“ДИНАМО” К 1 0 1 0 2-2 1

“Маккабі” Т-А 1 0 0 1 0-4 0

А тим часом...

Французький клуб “Парі Сен-Жермен” рекомендував своїм уболівальникам не їхати до Львова, де у середу, 30 вересня, донецький “Шахтар” у Лізі чемпіонів приймає ПСЖ (стадіон “Арена Львів”). Цю рекомендацію у ПСЖ мотивували “політичною ситуацією” в Україні. Напевно, у керівників ПСЖ не дуже добре з географією, і про те, що між Львовом і Донецьком понад тисяча кілометрів, вони не знають...

Схожі новини