Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Як у ВР «врятували» Безуглу

  • 10.01.2024, 15:03
  • 747

Стефанчук закрив засідання

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук закрив засідання парламенту, щоб не ставити на голосування постанову про відкликання депутатки Безуглої з посади заступниці голови комітету нацбезпеки і оборони.

Про це пише у Facebook народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар. Поставити в порядок денний це питання вимагали і депутати з «Євросолідарності», і представники інших фракцій, у тому числі й монобільшості. Народні депутати заблокували президію Верховної Ради, однак спікер парламенту вирішив закрити засідання — попри те, що у порядку денному залишились нерозглянуті законопроєкти.

«Парламент завзято голосує за кадрові питання — призначають замів голів, людей в комітети. Але є одна тема табу — її звуть Марʼяною. Попри вимоги більшості фракцій. Бо „своїх — не здають“. Демонстраційно. Вона, колишня голова ТСК щодо вагнерівців, по справжньому недоторканна. Це, власне, і є відповідь на питання наскільки вона самостійна в своїх нападках на Головкома Залужного і хто саме за тими нападками стоїть», — зауважує Сюмар.

«В теорії інформаційних воєн таких людей, яких використовують для атаки на популярних і впливових людей, називають „торпедами“. І це той випадок, коли „торпеда“ не має втонути. Після блокування трибуни спікер закрив засідання Ради. Аби врятувати „торпеду“ Марʼяну», — повідомила Сюмар.

Схожі новини